28 september 2011

ajjoo..

...godnatt önskar familjen..:) (sorry Freddy)

Vardagslyx..

Jag måste bara berätta att en hemmamammas lyxigaste lyx är då man får gå i duschen utan att höra rabiatskrik utanför dörren och sedan efter detta lacka naglarna...sedan komma tillbaka till en sovande sötis och en trött husband..that is what I call lyx i kvadrat.

Förresten..har någon tips hur man får bort en bad habbit av att riva bort sina ögonbryn?? har snart inga kvar!!!


Nu skall jag fortsätta kirppisfynda på fb..min nya hobby..se så fin P.o.P. body jag hittade till lillen <3

Halåå borgåbladet...

Idag var vi igen på långlänk me hundarna o lilla tanten, vi råka tappa bort oss till nickbys kirppis, tänkte att jag skulle fynda ifred en stund så lämna hundarna och barnvagnen ute i hopp om att hon skulle sova gott medan jag fyndar. Nå..jag hann vara inne exakt 1minut då en dam kom intjutandes att "lapsi itkee..hallååå...lapsi itkee siellä ulkona"..rösten lät som om det skulle brinna någonstans.
Jaa nå jag kommer gåendes mot henne o försökte lugna ner henne med att berätta att mitt barn bara är kinkkigt o vill hela tiden vara i rörelse, men hon har allt ok. Damen och alla andra i butiken glodde på mig som om jag vore den sämsta mamman i världen..så tog mitt lilla fynd, betala för det och sprang typ iväg..halft nolo men arg..nå..jag fick iaf en ny väska för 1€..:) månne damen ringt borgåbladet om denna katastrof?

                                                      Min fejkorm/krokodil väska...me like..

               Kanske jag måst börja göra mina långlänkar med denna..? Så är hon alltid med. Goodbye rygg!

Hallååhejj

uups..gått lite längesen senast:D men nuuu har ja all tid i världen..nästan..att börja igen:) ojj mycket har hänt sen senaste inlägget, jag är gift, slutat jobbe, fått världens sötaste barn och flyttat till ett radhus i sibbo:)

Dottern föddes 5.8, frisk som en mört, söt som socker, envis som en uggla..but I love her<3
Låt mig presentera..sibbos sötaste tjej..)även hon har ändrats sen senaste bild:D