26 februari 2014

Klapp på axeln...

..ah..sådär..då var Freddy hemma, eller han kom ju redan igår, jag somna ganska snabbt efter det gjorde nog bra. På dagen hade jag ju min vän här, var super att ses efter så lång tid, men var än en gång svårt att producera en hel mening utan att någon unge skulle komma och skrika i mitt öra. Kvällen fortsatte sedan sådär flummigt, var så skönt när den där konstanta stressen släppte, vet inte vad Saga har för störande fas nu men hon skriker jämt...eller gnäller, skall vara i famnen precis hela tiden, men inte då heller är allt bra..snark...och så äter hon absolut ingenting...jag hoppas en tand nu tittar fram snart!! Men iaf är hon feberfri nu, så vi börjar välan vara på the winning side?



Idag var sedan en super dag, en jag-dag. Tycker det är viktigt att alltid emellanåt komma ihåg sig själv också, man har ju varit en människa före man blev i ett förhållande/blev mamma....det är helt okej att umgås med mig såhär emellanåt..har inte riktigt tyckt om mig på en tid så nu är vi mer sams igen. Var till Jumbo och shoppa, köpte min Latte och strapetsera runt omkring med min nya väska och mina tusen shoppingväskor, stuff ENBART åt MIG!! Blev tre koftor, en t-skjorta, 4st nagellack, ett par jeggings och sedan en varmare spring skjorta Och jaa, idag var jag faktist ute och SPRANG!! har så planerat att göra det en längre tid, men det har inte helt enkelt blivit av, så nu börja jag sådär från noll, och det var en trevlig överraskning då vikten gått ner med 2kg efter horrorveckan..så tänkte att den inte heller får stiga därifrån!! (önsketänkande)






Men annat såndän lite positivt nu är att med ganska stor säkerhet så bet inte Tomppa den här personen!! Det verka mer som om han enbart hoppat på henne(så som han gör när han hälsar eller blir för ivrig), och då har han rivit henne i misstag med sina klor så att huden gått sönder..äldre har ju så skör hud...och det låter nog mer som Tomppa...han är ju världens snällaste..så jag är sååå glad <3

Men resten av veckan går nu lite sådär snabbt igen..imorgon skall jag på jobb(loma), på fredag skall jag högst antagligen sätta Sagas namn på kroppen, lördag är det innebandymatch inne i stan och sedan senare på kvällen skall jag eventuellt tillbaka till stan och träffa Noora, vet inte ännu riktigt vad vi skall hitta på men taivas on rajana.

Så nu är man lite positivare människa igen..för en stund...för om en månad skall jag och operera bort mina visdomständer...och då kommer jag att dö...det är trevligt när man blir sjukledig 2-5dagar efter operation...sjukledig? Sjuk och ledig går inte ihop då man är hemmamamma, så Freddy får lov att ta "ledigt" då..