11 april 2013

Puuust..

..sådär..lite andningspaus..härligt..och visst blir man glad av att sätta vårskorna på? Tyvärr hålls glädjen inte så länge då man kommer hem och konstaterar att dom är helt skitiga!! Kanske lite egengjord tzaziki would help? Mmmmm..

Silence...

..sweet..det är tyst och skönt, Nomppa sover..

Jaa sådär långt hann jag komma..sen sku Noomi stiga upp, hon sov i vagnen, nå, sen var hon skit sur och bara skrek och så väckte hon ju Saga, och nu då Saga är klarvaken skulle Noomi tillbaka och sova, trevligt joo att hon nu njuter av att sova men jag ville ju njuta av att vara lite för mig själv!!! Är på skit humör idag och vill bara köra över någon!! Nå, kanske jag måste ta en terapitid i form av att gå ensam till matbutiken, brukar hjälpa. Murrrr....

Är jag ända mamman månne som får sådana här spunkattacker ibland?:)

Jag vill att det blir sommar, vill ha sol och värme och vara ute och fast rulla i gräset, orkar inte med mota och vatten och grus och slask!! Kanske jag stannar i grekland och öppnar en liten sjukskötarmottagning där?:) anna kan vara min privata revisor, tommy min konsult och Freddy min slav, hur låter det?

Mer sånhän tid tack --->

Hehe..

..ok är lite bored..leker 'hur skulle nomppa se ut med hår'..det är ju inte samma barn!! Voi nomppan<3



No coffeee..

..hur står det till? Klockan är snart 10 och jag har inte fått kaffe i mig ännu, ujj, men lillis och Nomppan är nöjda, mina flickor<3 visst sägs det att man skall njuta av baby tiden, men jag väntar mest på att dom skall vara 20+ och vi kan umgås och resa tillsammans, will that ever happen?

Idag har vi inget spännande på agendan, helt skönt egentligen, lillis pass är färdigt så det är nu ända som måste hämtas, men thats it.

Imorgon är det efterlängtade bebecafe igen, jee vuxna människor<3 senare blir det hullut och på kvällen flyr jag fältet med Saga till Ansku(film, vin, skvaller, mat, KARKKi!!) och min man och min bror får njuta av Noomis sällskap när de skall kolla film:) lördag är ännu oklart, tänkte Freddy kunde fara och simma med Noomi iaf, lite öva det där med att ha vattenkrig passligt tills vi reser. Söndag är det bebekirppis här i sibbo, jeeee!!

Men, snart två veckor till avfärd!!! Jag kommer att njuta ihjäl mig, första gången vi har all inclusive, täcks man gå och söka mera drinkkar och annat gott jämt och ständigt?:)