17 november 2011

Shhh...

..annors hör jag inte denna härliga tystnad. Jaa det är sant, vår älskling har slutat skrika, hon är hur nöjd som helst ensam på golvet med sina leksaker, så jag hinner laga morgonmål och äta den också, wow.

Så nu har vi skrik-problemet kanske fixat, men nu är det tuttflaska-challenge kvar, ännu vägrar hon, HÅRT! igår fick jag henne dock att dricka 20ml från flaskan, men då jag gav henne till min man blev det stopp igen. Så vad har vi för nytta med det att JAG måste mata henne från flaskan? Goodbye little freedom.

Jag vill till frissan, jag vill på massage, jag vill på kasvohoito, jag vill till solarium, jag vill jag vill jag vill..
Så var dagens gnällkvot fyllt.

Idag skall vi till Borgå med family, det blir lunch och kaffe på mysigt cafe. Vi får hoppas att den harmoniska Noomi joinar oss.

Sen vill jag ännu såhär till sist nämna att det är hemskt när jag inte hunnit träffa människor så mycket som jag villat, har så många gånger måsta feijda p.g.a. olika orsaker, riktiga orsaker. Dessa senaste veckor har varit jätte tunga för oss och nu börjar jag se en skymt av solen, vi får hoppas att detta fortsätter så kan jag äntligen bli mer social igen. Men det är inge personligt mot någon och har inget att göra med att jag inte skulle villa träffa någon, bara haft det lite tufft.

Men nu skall vi fokusera på det positiva <3 snart är det jul t.ex...:)

Quality-time..

"åååh..spännande.."

"mera mera mera..."

Harmoniska (inte avlidna) Noomi <3