8 april 2013

The bad..

..huups..har inte badat Saga än, så idag tyckte vi att hon kunde få sitt första bad då hon kanske börja lukta lite svett ren:) nää men hennes napa har nu äntligen blivit bra och huden fin så nu var det dags, och jag tror iaf att hon njöt, lugn och snäll var hon, så kanske det blir lite oftare hädan efter. Noomi däremot gilla inte riktigt att lillis fick så mycket uppmärksamhet, suck..





Aww..

..idag var en bra postdag, fick fina brev<3 för det första fick jag från skatteverket THE brev, och jee ibland är jag nog glad av att betala skatt, iaf då man får tillbaka fyrk:)
Fick även brev av Sirkku från jobbet, världens mest omtänksamma person<3 uhuu..får man fara tillbaka på jobb redan? Freddy var helt död efter sin jobbdag, föreslog att han skulle bli hemmapappa iställe, how would that be?:)

Ps.igen musikskola idag..grr..Noomi är förkrossad;( vad skall man hitta på istället?



Food of the day tips..

..gjorde till lunch egna nuggettar, fick Noomis godkännande iaf och då är hon en av de kräsnaste personer jag vet.
Först skär man filéerna i mindre bitar, sedan blandar man 1dl skorpmjöl, 0,5dl riven parmesan och lite salt på en tallrik. Ett ägg skall man vispa skilt på en annan. Börja med att dippa hönsbitarna i äggsmeten, sedan i den torra blandingen. Stek sedan dessa i smör och olja, typ samma tid som du steker vanliga filéer. Tadaaaa så är det färdigt!! Själv åt jag dem med sallad och lite dipp, Noomi fick ris. Nam.













So far so good..

..dagen har börjat bättre än vad jag anade, vi steg alla upp redan kl.7.30 och fick relativt smidigt morgonsysslorna skött..efter det for vi ut och gå, mitt hälsosamma och mer aktiva liv börja nu!! Noomi bestämde sig för att somna i vagnen till en liten stund, och det tydligen räckte som sömn för henne och nu vägrar hon sova dagssömn, och lillen med, so no own time idag inte. Hur många liter kaffe får man dricka per dygn????

Får se om man orkar på musikskola idag, eller får freddy äran att fara ensam. Kaputtish!! Men annors har det ju nog gått relativt bra, har ju tom med hunnit laga mat och äta..och klä på mig!! Jihuu!