19 oktober 2011

Lets go..

...and do some serious cooking!!! Snart smäller det, barnmat i mängder!! Har handlat en massa frysboxar som jag skall sätta alla delikatesser i och frysa in, nam. Så fram med hammaren, för nu skall vi mosa bananer!!!

Men måste man diska efteråt? OU NOU!! (not happy)

Jag borde..

..skaffa en större soffa tror jag...vart skall jag rymmas och sitta??


Ups..

sawwi, orka inte skriva igår mera, vi fick som sagt quality gäster som stanna till småtimmarna så sen var det bara att gå och sova efter det. Så fick inte mina naglar målade heller..

Idag blir det bebemat, skall laga massor med godsaker åt gumman som hon better eat när hon blir 4mån.

Denna morgon har varit härligt, har mysigt med gumman på soffan, vi har diskutera om allt mellan himmel och jord, gråtit och skrattat, lekt och småningom somnar vi.

Gissa favorit färg och leksak..

Bästa leken är att riva mamma i håret..


Vi kommer att få nya grannar hit, flera hus har nu blivit sålda på detta område, spännande, hoppas det skulle vara någon i min ålder, under 32år helst tack, med småbarn, som kan baka muffins åt mig på dagarna och koka kaffe, som Bree i desperata hemmafruar, hoppas detta område blir precis sådant, förutom mord, otrogenheter, överkörningar, kidnappning..men annors som i serien.

Inatt drömde jag en konstig dröm, den handlade om Freddys syster Miras bröllop, jag drömde att jag blev arg på någon deras släkting som inte kunde bete sig och sparka honom i benet, sedan blev Freddy sur på mig och klädde av sig och hoppa i havet, vad månne denna dröm hade att berätta mig?

Nu morgonkaffe...