21 september 2012

Gaaah!!

Alltså ibland hatar jag min man..!!! Han har varit relativt mycke borta nu på senaste, både v-slut och vardagar. Nå, det är ju så att även JAG har ett liv, så att många gånger då han sagt art han kommer vissa tider hem kan det sedan vara att han är ett par timmar försenad. Han liksom tänker inte då alls att jag kanske gjort planer!? Har nu två gånger på senasre måsta avboka mina planer på grund av att han sagt helt fel tider åt mig. Ok om man blir sen pga trafik men när det inte haft med det att göra, och det värsta är att han aldrig hör av sig när han märker att det kommer dra ut på tiden.
Som nu t.ex...han skulle vara färdig på förmiddagen, det tar en timme för honom att komma hem, klockan är halv två och jag har inte hört någonting från honom, och då brukar han alltid ringa senast då han startar, detta innebär att knappast är hemma före kl.3, och då skulle han starta hemmåt kring 12. Tack för det.

Wohoo..

..har idag inlett knästrumppesäsongen, ääälskar dessa strumppor, så mysiga och passligt varma. Vill ha i alla olika färger tack!!

Kom just hem från bebecafe, så skönt att bara sitta och äta medan ens barn leker med andra barn, det är allt jag kräver, lite chill time då och då.

Så idag skall vi och simma, är lite nervös att se mig själv i bikini, blev ju inget simmande alls typ på sommaren så då behövde man heller inte tänka på formerna..haha.

Nu skall jag äta mera..hejdåå..