2 oktober 2012

Var är jag?

Usch vad man kan bli råddig då man vakar, somna på jobbet typ kl.4 och vakna lite före 5, så lugnt hade vi, bra att barnen är friska så man skall inte klaga. Men då jag vaknade på jobbet var jag heelt borta, visste inte var jag var och satt breve en man som inte var min egen man, sånt händer ju inte ofta, hah, hoppas jag inte snarka eller drägglade, charmigt. Men slapp hem sedan äntligen och resan tog typ 20min, rekord.

Nu har jag vaknat kl13, och luggit i soffan sedan dess, här är dödstyst och jag känner mig död. Väntar bara att familjen nu kommer hem så man kan hitta på nåt skoj, kanske parken? På fredan skall vi definitivt och simma igen, en skön fredagstradition.

Har värsta "färga-håret" angst på gång igen, igår blev jag kallad "blondi"(int till sättet utan efter hårfärgen...i hope!') och den klangen killa jag inte, avskyr blondt hår på mig, så nu skall jag få tid till min favvofrissa och bli brunett igen<3 more me:)

2h to go...

..har klarat största delen av natten, gud vad jag skall klappa mig på axeln efter det här. Men hur jag skall få dessa två timmar att gå? X-factor!! Känner mig som världens lataste, men man måste njuta medan man kan..