19 juni 2012

Koma..

..min gamla kropp klarar inte av mycket mera, två långa dagar jobb varav jag igår var hemma först kl.00.00, blev lite övertid då alla bestämde sig för att bryta ben just när jag skulle hem. Nu tänker jag definitivt njuta av sommaren en liten tid utan att göra någonting extra alls. Dessutom är det najs att vara med fröken igen, två dagar utan henne är konstigt tråkigt.

Märkte en ganska "intressant" grej på jobbet, alltid då jag far dit får jag stegring, tempen är alltid över 37,0c där. Och den sjunker direkt sedan hemma. Kinderna är riktigt röda och är nästan lite kallsvettig, och då är jag inte nervös eller trött pga att det skulle vara bråttom. Själv tror jag att det kan ha någonting med mögelproblemen att göra, medan alla andra tror att jag är gravid, suck, ser jag ut att vara det? Ut och springa idag lite till.

Igen har Noomi hunnit växa så mycket under den tid jag varit borta, hon skall peka på precis allt och säga "titta", "den"..säger man nej så skakar hon på huvudet, vill hon inte ha någonting så skakar hon även då på huvudet, så härlig<3

Snart är det midsommar, woop, regn och typ snö, hurraa, den här sommaren kommer definitivt att suga. Tur har man några små planer som kanske räddar det hela.

Har ingenting intressant att komma med, är så otroligt trött, vill sova..godnatt!