25 augusti 2014

Höst..

..jaa inte kan man annat än konstatera att hösten är här..jag mindar inte så mycket egentligen, hade en så varm sommar då vi var alla lediga så man fick ju nästan enough av det, så nu är ljusens tända från morgon till kväll, mys mys mys!!
Mest väntar jag nu på vår nya soffa, äntligen kan hela familjen ligga och lata i soffan, alla har en liggplats, och så är den även så bekväm att man nästan kunde somna i misstag i den, så ifall någon är intresserad av vår nuvarande soffa eller/och fåtöljerna så är det bara att kontakta mig, för om cirka 4veckor kommer vi att vila bli av med dem:)


Skaffa även en ny leklådebyrå åt kidsen, den kom istället för vår gamla kista, perfekt då man kan sortera leksakerna i olika lådor, och så ser det mycket städigare ut också.


Idag har vi även uppgraderat Saga till en "stor" säng. Fröken har länge visat intresse av Noomis säng, helst skall hon ligga där på kvällarna, och på dagarna vill man ju också ligga där och mysa, så vi hitta en till unipuu för enbart 45e på tori, på köpet kom kanske 500st tarror, men efter lite slit(ok inte jag utan Freddy, som säkert inte har några naglar kvar mer) så är den nu som ny, nu är det bara laitan som skall målas vit ännu så blir den ännu bättre, skall prova med spraymålfärg, aldrig testat förut men får se hur bra det blir.
Men iaf sovs dagssömnen bra där uppe nu verkar det som, i något skede sedan så bygger vi en våningssäng av dem.


Lekis har även startat bra för Nomssan, dom fira hennes födelsedag där och det var nice, hon är ju född så tråkig tid så det kommer ju alltid vara sommarlov då hon fyller, men trevligt att sådant beaktas.

Men annors så kommer det att vara en tråkig vecka, i och med att mannen nu börjat studera, så fyra dagar denna vecka är han hemma först sent på kvällen, tur är det bara en gång i månaden som sådana här veckor förekommer, känns att jag inte har tillräckligt energi att spendera dagarna och kvällars på tumis med småaporna. Så ifall någon är uttråkad, let me know, imorgon och på fredag är vi bokade men annors ej:)

Men idag har det än så länge gått bra, fick superbt sällskap, och ikväll är det sedan föräldramöte och sähly, woop!!