4 november 2011

Huvudvärk..

..men nu hoppas jag på att det skall börja lätta snart, för både mig och gumman. Vi var nämligen till läkaren idag, har fått nog med att se henne lida så vill nu göra allt för att hon ska få ett så bra liv som möjligt. Även då hon mått kanske lite bättre nu så har hon ännu troligen sura uppstötningar som förstör hennes välbefinnande, då hon vill skratta eller prata ser man hur det börjar hissa magsyror i hennes hals, och då håller hon sig tillbaka. Det finns inge mer hjärtskärande än att ens eget barn inte får leva sitt barn till sitt yttersta. Ändå blir man så blind ibland och tänker att allt nog är bra och det går över, eller hör till, men jag hoppas vi kommer att se en stor skillnad i henne nu inom de närmaste veckorna, den riktiga glada lillegumman<3

Så det var alltså läkare nu, och nu påbörjas medicinering mot hennes sura uppstötningar, och nästa vecka är det ännu zonterapi, allting är värt att testa för att hon skall må bra. Hjälper nu inte detta blir det Ph-mätning och mer medicin, men vi hoppas vi inte behöver gå så långt. Själv hamna jag på maitolakko, jag som tänkte först att  men det blir ju lätt, för ja dricker ju ingen mjölk och annors också lite mjölkprodukter, men när jag börja forska lite närmare så insåg jag att det finns ju mjölk i ALLT!! Så jag skall hädanefter bli ett sojamonster. Kanske detta också hjälper mig på traven med mitt nya hälsosamma liv? Inga mera goda bakelser eller kakor, goodbye.

Idag har jag inte hunnit med någonting annat, skulle köpa en massa födelsedagspresenter eftersom typ ALLA har födis nu, suck, men det fick jag skippa, hälsa först, det roliga hinner vänta, så sorry ni som hamnar vänta ännu:) Idag måste vi då planera morgondagen, inget har vi fått gjort typ, och sedan fira min lillabror, han skall bjuda på kaffe och kaka? hjälp? Sedan skall jag gå och forska vad soja prdukter har att erbjuda mig.

Nu skall jag vila...