20 maj 2013

Jajaa..

..då var dagens projekt gjorda, rådgivningen gick bra, eller tjaa det hade skrivits fel tid åt mig på lappen så var 45min försenad, men det var som tur inte mitt fel och tur togs vi emot ändå. Saga fick sitt första rota vaccin, än så länge har det inte märkts av på andra sätt än att jag får byta blöja konstant. Annors har hon enligt mig varit nöjdare än på länge, eller gladare, hon har nu lärt sig att skratta högt..eller fnittra, sött, fast själv blir hon ännu lite rädd/fundersam då hon producerar ljud.



På kvällen for jag iväg med Noomi på parkjumppa, vädret var härligt, men jumppan var sådär, lite enformig..eller ok..MYCKeT enformig, det var nästan roligare att springa efter Noomi på åkrarna. Men skall ge det en ny chans nästa vecka.

Imorgon blir det playdate igen, hurraa, Noomis bästisar för tillfället är två pojkar, eller hon har ju inte så mycket val:) men bra leker dom för det mesta tillsammans så att mammorna kanske ens får dricka lite kaffe, så i väntan på det. 

Moooorning!!

..jaha..så vaknar man till mulet väder, usch, hade hoppats på sol sol soool, hade ju tänkt fara på picknick med familjen. Nå, skall nu först till rådgivningen iaf, Sagas 2mån granskning och en massa vaccinationer, blää. Nå, det är min man som får sitts hemma och lyssna på skriket ikväll medan jag är med Noomi på parkjumppa.



Igår inredde jag vår terass med ljus, allt är så mycket mysigare med levande ljus, men vill ha meeera, lite fejk ljus från ikea ännu så är jag kanske nöjd.