9 februari 2012

New record..

..idag vaknade vi inte bara kl.9, utan vi även STEG UPP då, nytt rekord, oftast blir vi bara och chilla med Nomssi, igår hade hon så roligt att hon ringde till min f.d. pomo, what a lovely surprise. På tal om jobb, får varje dag viestin från jobbet att där råder panik och hjälp behövs, trevlig arbetsplats? BÄSTA arbetsplatsen men stressigt verkar där vara nu då alla tydligen är sjuka.

En månad typ kvar tills vi slipper till värmen, cant wait, är så trött på kylan, att inte kunna vara ute suger. Är lite nervös för flygresan bara, kommer Noomi att få spunk och kommer vi att vara en av dom som folk hatar? Hope not. Tur tar vår familj upp typ halva flyget. Men efter resan väntar paradiset, solstolar och uppvärmd pool samt litervis med Sangria<3

Där kommer jag att spendera min tid...

Vi har även nu börjat öva lite mer med Noomi att vara på mage, hon avskydde det tidigare då hennes reflux härjade, men nu när det blivit bättre kan vi börja öva på att kanske småningom börja ta oss lite frammåt, eller bakåt. Runt i en cirkel kan vi redan efter lite kämppande.

Först skall vi ta oss från rygg till mage, check..

..sedan skall vi suras då vi kommer ihåg att detta inte var så roligt..

..men efter en stund börjar vi jumppa, här tar vi oss så högt vi kommer..

..och efter en stund är man kaputt, paus och mat tack.