16 oktober 2011

La maison..

..såhär myser vi hemma hos oss i vårt vardagsrum<3



mer bilder kommer snart, både på fb och här:)

ps. till er som inte kan kommentera på bloggen, det går, men ni måste troligen logga in er på gmail, ifall ni har gmail, om inte...shame on you..:)

pss. får jag presentera våra hundar, de har inte syntats till här på bloggen alls:)

Tomppa och Sune<3

About 10weeks ago...

Känns som evigheter sedan, kommer inte ihåg hur det kändes mera, men ganska mysigt ser det ut <3

Kvällen före vi for in på sjukhus..

Inte ett endaste ett raskausarpi..:)

Say what?

Jag tror det bor en demon i mitt hus...för någonting är inte som det skall...


Give me back my husband and my bebe, and the dammsugare..!!

A tribute to my bebe..

Nu kommer min mammas mardröm i repris, jag skall nämligen skaffa en till tatuering, en tatuering som jag redan lääänge planerat och vilat ha, vill visa min uppskattning till mitt barn, något som är evigt och som jag sedan tar med mig till graven. Har ännu dock inte kunnat helt till 100% bestämma hurdan, eller är nu ganska säker på vad det blir men inte texten, skall nämligen ta en print av hennes söta fot, och sätta endera födelsedatumet eller namnet under eller ovanför foten.
Har lite googlat på tatueringar och ser att jag inte är den enda som tänkt på denna idé, tyvärr, så helt unik blir jag inte, men foten i sig är ju det:)
Här är ett exempel på en som jag tycker är fin..


Gillar denna, men själva foten får gärna vara mörkare, och fonten passar inte tycker jag, så den skille få vara annorlunda. Så tanken är då alltså troligen vänstra foten, c.4x2cm stor, pluss namn eller födelsedatum ovan eller under. Sen när det nångång kommer flera barn så sätter jag den bebens fot under, och då högra foten. Och vart denna tattoo skall komma? joo i nacken:) Try to sleep well mother<3

Snipp snapp snut..

..så var pappaledigheten slut..

Det var värst vad denna vecka gick fort, snart är jag påriktigt 100år!! Vad har vi hunni göra på vår familjevecka? eeeh joo varit till sverige, haft krätis, fått en soffa..thats it..inte mycket man gör men ändå hinner man inte med mera. Har länge planerat nu att träffa min kompis Ansku och ÄNNU har det inte blivit av..whaat? och då bor vi typ 4min från varandra. Shame on us.

Imorgon back to work, muhahahaaa...

Dagens shokki-uutinen, jag äter inte gröt!!!

Nu blev det omelett<3 och vitsi det känns dumt att fota det.