1 september 2013

Bläää..

..jag som var så peppad för simningen..och så gick jag och glömde simpparen hemma:( så blev ingen simning för mig och Saga, iställe duscha vi och bada bastu ifred, litar på att det tog litenav Sagas energi och att hon sover lite bättre. Jag vet att jag gnäller lite väääl mycke om sömnproblemen..men jag är trött!!!! Mitt liv kretsar kring sömn för tillfälle..eller det att jag inte får sovet. Nå, iaf har hon varit harmonisk nu på kvällen, tror även hon har någon mamma-fas på G, för var hon än är har hon hela tiden ögonen på mig..


Oh yeah..

..herreguuud sådan fiilis igår!! Inte behöver man brännvin och vilda fester..springa 10km med 11000st andra i helsingfors på kvällen ger minst lika mycke fiilis!! Och jag klara av mitt mål på 1h10min, min officiella tid blev 1h 00min 37sec...måst säga att dom där 37sec blev och störa!!! Men efter 2månads träning där man började från noll så måste jag säga att jag är stolt över mig själv. Var inte kanske så smart att starta i slutet av sin grupp..tog några km före man var förbi de långsammaste typerna som bara var i vägen..grr..nästa år är målet under 57min. Men kan verkligen rekommendera midnightrun åt alla, vare sig du är elit eller bara hobbyspringare, kicks får du garanterat!!  


Idag har man ju sedan varit kanske lite styv, skulle aldrig klara av att springa, men för att hålla uppe sportyfiilisen var vi med familjen och köpte en hel del stuff för att kunna sporta bättre, så, nya innebandyskor, träningsstrumppor, knästöd, shorts och simppare. Gick annors också bra att storhandla med the whole family, något vi inte gjort på evigheter, eller ok Freddy var enda som stressa, som vanligt, suck.


 Ikväll blir det babysim!! Jag hoppas på en lång nattsömn efteråt, Sagas sovande blir bara sämre och sämre, är det månne någon fas på G!? Tänder syns iaf int till.