17 oktober 2011

Mitt hem..

Ajoo jag kom ihåg att jag skulle visa upp lite bilder från vårt hem, måst dock påpeka att det inte ännu är helt fädigt, detaljer fattas och vårt sovrum är även halvfärdigt..

Men..låt mig presentera...mitt hem..

Övrevåningen..

Gästrum och bebes rum




Övre badrummet och bastu

Övre badrummet 
Vårt sovrum

Ruokailutila


Mediahörnet


Myshörnet

Köket
Nedre badrummet
Så nu har ni sett hur jag och min familj bor:)

Love mondays..

Förstår int varför så många hatar måndagar? dom e härliga, man får sova så länge man vill, äta gott, gå på beberytmik, umgås med syster och familj, vara ute och gå, sippra vin, och så kommer det även en massa bra på tv, perfekt.

Bäst av allt är nog att umgås me bebe<3
Vad mer kommer att hända denna vecka? jaa, nå imorgon blir det mera ut och gå, får se om mamma och syster slipper hem(dom e stuck i irland..hah) så då far jag dit och äta..nam, på kvällen får vi äntligen Outi och Kimmo på besök, dom kommer att vara äckligt bruna då dom varit i Barbados...grrr..får se om jag släpper in dom.
På onsdag skall jag och lära mig laga barnmat, jag vet, det är inte säkert SÅ svårt, typ mosa potatis och frukt and thats it, men det kan ju inte vara helt fel att gå en sådan kurs.
På torsdag blir min första innebandyträning, får se om man ännu har sin talang kvar från 13år tillbaka:D
Fredag ser jag fram emot, skall ut och äta med Outi, ska bli våran tradition, att alltid då och då klä upp oss fint och gå till en fancy restaurang och äta gott, kvällen avslutas på Torni med en smaskig drink, inte helt fel eller hur?
Lördag blir familytime, kanske lite shopping!?
På söndag kommer min kära Nenne hit(ifall hon hittar) och bruncha medan Freddy fiskar gammelgäddan åt mig.

Så denna vecka blir inte helt fel nej, busy mom:)

Handen smakar inte så gott..

Annorlunda..

..min bebe har sovit nu en timmes dagssömn, vad är det för fel på henne? det brukar vara max en halv timme. Nå kanske bättre såhär, hinner ju blogga, städa, fixa och koppla av, skönt.
Snart skall vi på babyrytmik, har inte varit på två veckor nu, så skall bli riktigt roligt, hoppas gumman också gillar, iaf kommer hon ju att vara väldigt utvilad.

Gummans favorit på kursen.


Får se om man får någonting smart gjort idag på kvällen, skulle villa fixa mitt sovrum, måla kanske ena väggen och sätta upp en spegel där. Beställde förresten igår tarror med text som jag skall sätta upp på väggarna, en i vårt vardagsrum och en i hennes rum, perfekt.

Pills...

..min vise svärmor fick mig på andra tankar igår, ät D-vitamin, ok, det är inte första gången jag hört om detta, får typ varje gång höra om det hos rådgivningen, men NU tänkte jag faktist försöka hålla detta löfte, kanske man skulle bli piggare och allmänt må bättre? lets give it a try at least.

Nu har jag även fått batterier till min våg, the countdown can start, 14kg har försvunnit sen bebe föddes, men d va ju bara bebevatten och kakor o äckel som försvann, skyddsringen kring magen är ännu kvar, och den skall bort bort bort!! Så jag challenge myself nu, 4kg bort på 2mån, och många centimetrar kring mage och lår. Tur har jag en aktiv syster som man kan gå ut och gå med och göra andra aktiviteter, och sedan min granne Ansku som jag kan sporta kvällslenkkin med, perfekt:)

Titta inte på henne, titta på mina jeans, jag ryms i dem!!
Ps. köp aldrig denna dryck, smakar piss, ursäkta...urin.

Stackars Mira som blev bjuden på denna sörja igår..