10 januari 2014

JÄKLAR...

..sådan resefeber...alltså inte jag utan Noomi..hon vägrar sova...har nu försökt i en timme sätta henne och sova och varje gång kommer hon ner och säger att jag skall komma och väcka henne imorgon...suck...tror hon att vi tänker lämna henne hemma? Fast snart tror jag att vi gör det...vill inte umgås med en unge som sovit typ 6h..

Men annors så...ADIOS...kanske jag hinner uppdatera några fina bilder under resan;D bara för att jävlas alltså...

Aaaah..

...lyckan då man går igenom sina gamla spellistor och hittar sin dåvarande favorit låt som man heeelt glömt...minnen <3 Lycka <3


Barnstuff..

..jaa det har ju hänt massa i utvecklingen hos Saga sedan senast...nuförtiden vet hon ingenting som heter åla, vi kryper, klättrar upp överallt...gårgårgår med kärra...tagit typ 2 steg och fallit pladask..vi har börjat äta mer "vanlig mat", smaka på mjölkprodukter, fått 5st tänder(en till är på kommande såhär passligt till resan)..dessutom håller det på att vända sig till att sova enbart en dagssömn. Så här händer det, världens nöjdaste har hon även varit, skulle hon ha varit mitt första barn skulle jag säkert ha villa ha 8st barn till...men håller nog ännu fast i 3st, no worries, tror världen är en bättre plats men inte allt för många avkommor från mig..



Detta år skall jag även ta mig i kragen och beställa foton på våra ungar, laga album eller fotoböcker, har inte ens från Nomssans första år!! shaaaame on me!! Men var skall man börja då man har 60000st foton? Suck

Ajooo..Nomssans nya favorit ord, Satan....tack Tommy, detta ord används med jämna mellanrum när hon är sur, inte vill göra någonting, fäller någonting, faller, inte får något att fungera, sitter ensam i badrummet på pottan...



Nu skall vi snart fortsätta packa...har inte fått så mycket gjort...men djiiis så mycket man skall släpa med? Mat för en armé, litervis av mjölk, blöjjor, mediciner, miljontals kläder...oh well...

New year..new me..

...mitt bloggande är nog av ö-klass, har jag inte 5min extra tid om dagen att ens skriva lite om vår urtrista vardag? tydligen inte. Men länge sedan sist..inga mirakel har hänt, ingen fred på jorden, ingen lotto-vinst...men vardagen har börjat. Jullovet gick ju till att jobba för det mesta, härligt, så tudelad känsla..skulle gärna fara tillbaka på jobb redan, men vill inte kasta Saga till dagis, suck, hoppeligen får jag lite mer jobbat då Freddy håller pappa ledigt.

Men under jullovet hann vi även ha lite tumis tid med bisin, det var ett dygn på stan som gällde, hotellövernattning, ut och äta, film, drinks, film och sovmorgon, vilken lyx..men vad gjorde vi annat? joo diskutera om ungarna typ hela tiden, visst är dom äckligt beroendeframkallande små monster? Kan inte vara en minut utan dem.

..vet inte varför men tycker F ser ut som en manne!!..

Annat vi gjorde under jullovet var att vi beställde en resa, jeep, så imorgon bär det av till Eilat, VÄRMEEE!!! Vi far igen tillsammans med min syster och hennes familj, kul.



Men, vad skall komma med detta år? Joo jag skall definitivt bli aktivare, liksom röra på mig, vill komma tillbaka till mina gamla mått(i wish), resa, jobba lite, träffa människor, ha lite mer egentid, eller liksom göra saker JAG gillar.