5 februari 2014

Buu o blää..

..jaa nå för att fortsätta där vi blev sist så det blev ingen fest för Freddy, eftersom vi ännu(eventuellt) smitta så ville vi inte smitta de friska, dessutom fanns det risk att våra barnvakter också sku bli sjuka så bättre var det att skjuta upp det, så festar dubbelt en annan gång istället.

Söndag var iaf nice, börja dagen med utedag hos mamma, massa pulkkaåk och sedan grilla vi korv..var super nice och ungarna var nöjda. Fortsatte dagen sedan med Disney on Ice med Freddy och Nomppa, även det var succé. Och för att inte heller kvällen skulle bli tråkig for jag på RVP träningen, and what can I say, har ännu sjuka lår!!!




Denna vecka har sedan varit lite sådär, syrran börja jobba och det har varit tråkigt, är ju som sagt van att spendera typ 70% av vardagarna med henne så nu blev det tomt. Tur var hon iaf "ledig" på tisdag så fick en mjuk start på det här. Och idag höll jag med busy med Jannica i barnkirppiset i hakunila, så nog går det såhär också:) och så har barnen ännutill nästan kunnat bete sig.


Annors är det bra me ungarna, Saga har börjat dricka lite luomumjölk o äta samma mat som vi, så nu är det väldigt osaltad mat som gäller, urk, men tur kan man tillsätta sådant efteråt.


På fredag börjar veckorna from hell..kill me...