21 februari 2012

Aaah..

..att duscha kan ibland vara gudomligt. Brukar vanligtvis se det som ett måste, inte som någonting nice, det är tråkigt, man måste stå, skrubba sitt hår, raka benen, använda olika tvålar, och efteråt fryser man ihjäl, är våt, har stripigt hår, kruttorr. Inget roligt alls. Men idag njöt jag, det var lite owntime, bara jag och mitt skitiga hår.

Idag är det fastlagstisdag, och såklart har jag ätit bulla. För bara något år sen var det inte bulla som gällde, utan det var minttukaakao. Man skulle till brunnsparken, se ut som en fåne, frysa, dricka tills levern sprack, åka pulkka, köa ½h till bajamaja och äta ärtvodkasoppa. Mitt liv ser lite annorlundare ut idag. Jag har bakat bulla, varit med familjen, tagit det lugnt. Måste säga att jag inte saknar mitt gamla liv så hemskt mycket. Det var skoj, men skulle aldrig orka med det mera i denna ålder(jag är gammal enligt mig själv).

Min fastlagstisdag för bara något år sedan:

Minttukaakao i högsta hugg..

Solglasögon inne är cool

Fiilis..

Look..who hands..

Nam..

Pellen.
Och nu när jag ser på bilderna ser jag att fyy vad jag har åldrats på så kort tid, fram med rynkkrämen!!!

Dont you worry..

..har varit lite tyst idag, det beror inte på något annat än att jag faktist träffat människor, riktiga människor. Började dagen med att susa iväg till min momi och mofi. Momi lärde mig att göra sin berömda bullalängd, och måst säga att jag är stolt över resultatet. Får man äta 2kg bulla helt själv? Slurp.

Fortsatte sedan dagen med min syster och favorit systerson. Vi hitta oss i Ikea. Igen. Köpte typ ingenting och kom hem med ett kvitto där det stod 65€, hur är det möjligt? Nå, fick även med mig lite ramar och tyg. Där som vi hade magnettavlan tidigare skall nu komma en hög med svarta ramar, och kanske något innehåll. Skall se ut typ såhär:

Nya tyget. Crazyga dynorna får Noomi, dessa blir våra i vardagsrummet

Kusinerna <3
Imorgon blir även en tyst dag, då är det simning som gäller, och kanske dynmaking.

Men just nu vill jag inget annat än att duscha, jag har det smutsigaste håret i byn, men Nomppa är piggare än någonsin och tycker sin mor är vacker som hon är. Även dammrottorna börjar titta fram, diskmaskinen borde tömmas, tvättmaskinen fyllas..försöker att inte bry mig..GAAH!!!

Jag sova? Never!!