16 februari 2014

1/10..

..done..och jag tror hela tiden att det är måndag redan...men tyvärr..men kan iaf nöja mig med att jag överlevt dagen...fast skulle nog ha dött lite av tristess ifall mamma inte skulle ha kommit och hälsa på...och Noomi fick sitt livs chans att vara ett stort as igen...inte undra på att folk snart inte vill hälsa på mer..ugh..och jävlandes fortsatte längst kvällen...eller emellanåt var man en sådan ängel..men nästa sekund titta djävulen fram...sent fick jag dessutom ungarna och sova...och jag ville ju se på hockey!!! Så imorgon tänker jag inte låta Nomssan sova dagssömn..hon får helt enkelt för mycke energi av det..blir jäklig och sedan somnar hon först närmare 22..that means no time for myself!!! Men annors kan jag nog vara riktigt nöjd...fast jag klämde just i mig heeelt för mycket glass...tröståt..

Imorgon får vi Nina & co på besök...härligt...Nomppan får ta ut sin energi och jag får vuxet sällskap..perfekt..kvällen går ju sedan till träningar...så dit far den dagen!!! Det var egentligen morgondagen och onsdagen jag angstade för mest...och lite för fredag kväll också..men annors tror jag att jag har situationen under kontroll..månne jag skulle våga fara och simma med ungarna i något skede? crazy?

Nå, nu skall jag se på lite serier..eller ett avsnitt iaf...Getting On, funny...i hope..

Månne min man har kommit fram till Florida redan? Månne han har växlat tillräckligt med pengar till souvenirer åt mig? Månne han läser min blogg? Månne jag kan laga en liten önskelista till här på saker jag vill ha ännu?
Muhahaa....

So long...

Here we go..

Så har jag varit snart 10h ensam..ojoj..och faktist kändes det inte så ensamt som jag trodde..ännu..jag sitter och drägglar på den väska jag beställt av bisin..so he better find it!!!

MKS14_V1VCD
Annors så har ju ungarna nästan kunnat bete sig, bara ett par gånger har vi stridit med Nomssan..woop..och dessutom har vi varit ute ett par timmar allehopa så nu sover ALLA gott!!! 

Ikväll är det hockey på agendan..spännande..dessutom får jag mamma på besök..roligt...det är sällan hon och jag umgås sådär på "tumis"...

Känner mig nog lite mör efter dom senaste dagarna, nattur och sählymatch passar inte bra ihop..vi visserligen förlora båda matcherna men vi var jäkligt stolta över oss då vi verkligen kämppa, hade ingen målvakt och hälften av spelarna fattades..och så gjorde jag mål <3 den fiilisen är nog en av dom bästa..vilken kick!! Måst försöka satsa på fler nästa gång.
På måndag är det träningar..tänkte ta Nomssan med och kolla/spela, hon har alltid villa joina, så lämnar mamma här hemma med Saga så dom får lite tumistid :)