17 september 2013

Tisdag...

..hoh sådan natt...jag tror den gick bra..en liten comeback av Saga gjordes kring 23, andra sedan lite efter halv 3(!!!) och sista typ 1h efter det..men nu behövdes hon inte mera lyftas från sängen, det hade tydligen räckt med att Freddy bara lite gunga på henne eller satt täcke på. Där kring 4 var hon typ vaken och böka i sängen, men då bädda han bara in henne igen och så var det shlafi som gällde. Så man kan väl säga att det har gått bra? Jag har iaf sovit, har inte hört att hon gnällt för det har varit så patetiskt lite. Skönt. Jag ÄLSKAR sömnskolan!!! Aldrig tror jag att det skall funkka och här sitter jag och vill ge nobelpris till den som kommit på detta!! Men kanske jag inte ännu skall vara allt för hoppfull, kan ju ännu vara att det går tillbaka till det där "vakna-en-gång-i-timmen-och-skrika-ihjäl-sig"..hope not...

Men jag blev iaf väckt sedan lite efter 7 av en glad sjungande bebis, så tydligen behöver hon inte någon mat mer på natten, kan med gott samvete lämna bort det helt nu, inte verka hon heller jätte hungrig då hon vakna men själv hade man lite obekvämt att vara, och så fick jag henne att sova ännu 1h till, så det var en win-win situation.

Nomssan är nu i lekis, jag kom hem, gick ut och gå med hundarna och Saga en längre promenad, hon somna, hon sover ännu...sweet.



Men dom här 3h som Nomssan är borta går heeelt för snabbt, snart skall jag och söka henne!! Men tur är det lite playdate som gäller efteråt, tror jag skippar helt att ens försöka sätta Nomssan att sova. Så får man hoppas på tidig nattsömn igen.

Ikväll är det sedan pilates igen, hoppas på lite stryk åt magmusklerna!!