27 oktober 2011

Hennes och hans..

...aaaah..vilken dag..har sovit för det mesta, och vet ni varför?? för jag glömde ju att dricka mitt morgonkaffe. Jag  var redan rädd att jag håller på att bli sjuk eller nåt då jag kännt mig så hängig hela dagen, men sen slog det mig, KAFI!!! så nu njuter jag av min första kopp kaffe medan sötisen sussar sött i vagnen där UTE.



Jag tömde tvättmaskinen här och insåg att ungeför 90% av Freddys kläder är från H&M. Det roliga med det här är att då vi träffades AVSKYDDE Freddy H&M, han ville inte ens komma in i den butiken då jag ville shoppa, han titta ner på den butiken som om den vore en spyfluga. Jag vet inte vad som sedan hänt honom då han nu typ enbart shoppar där, eller okej, jag får välja ut kläder åt honom därifrån. Detta får mig att undra att är det så att unga män inte köper sina egna kläder? Så iställe för att erkänna detta så skyller dom på någonting som att dom inte gillar butiken. Min man är även väldigt dålig på att välja ut kläder, eller skall vi säga att han behöver alltid min åsikt före han köper nåt, och ifall jag inte skulle vara i närheten så väljer han alltid någonting som ser ut som en exakt kopia av det han redan har, dvs något randigt.

Randigt..
Raaandigt..
Lite till ränder..
And guess what..? RANDIGT!!

Nu mera kaffe före...

..monstret vaknar..

Urk..

..och så var det sista babymassagekurssen idag, tyvärr var gumman inte på bästa humör så blev inte mycke massage, men desstu mera smaskande, blev nämligen bjudna på enorma berlinermunkkar med grädde och sylt i, och såklart skall jag proppa i mig en hel, så nu mår jag pytonorm och tror jag gått upp iaf 2kg extra, suck, nå tur är det innebandy idag igen.


Gah, har sån hinku på att resa, vill någonstans, se en massa, uppleva saker tillsammans me gumman och gubben förståss, man har ju all tid i världen känns det som, så då fattas bara pengar och Freddy, hur får man dom att komma med?

Imorgon slipper vi och se på nyfödd bebe, Freddys best man har blivit pappa och Jaana mamma, vi är så glada för deras skull och ser fram emot att få se deras sötis. Roligt med barn, kan inte fler personer skaffa barn? Barn barn barn!!

gumman med mina lösa farkkun..