24 april 2012

Tips..

..ett bra tips till er vars barn har vaxiga öron är att spraya Ceridal hudolja in i öran, man kan göra det endera med själva mojängen som kommer med, eller sedan med en liten spruta t.ex., sätt sedan en bomullstopps som skydd så oljan inte rinner ut. Låt verka c.20min. Gör detta t.ex. före barnet skall badas, så undviker du sedan att ha olja överallt då den börjar rinna ut.
Detta är någon vi själv använder på barnkliniken, så helt safe för hemmabruk.

Så, se till att era barn har rena och fria gångar i öronen.


Ps. Även du själv kan använda denna produkt, try it.

Urk...

..Noomi bestämde sig idag för att stiga upp 5tiden. Jag mår så otroligt pyton, för lite sömn är någonting jag inte klarar av. Mår ännu lite konstit från igår, var alltså på shiatsu-massage, går ut på att trycka och tänja. Blev lite svag i kroppen kanske, iaf då hon massera och tryckte på mitt horribla blåmärke(blev tacklad i innebandyn förra torsdag), ajaj. Men kanske min nacke känns lite bättre nu som tur.

ajaj
Igår märkte vi ett intressant fenomen, det är alltså nu så att jag börjar avvänja Nomppa med modersmjölk, så nu är det flaskan som skall gälla, eller kalktabletter. Igår gällde flaskan, hon åt 100ml, sådär bara, från en vanlig nappflaska!!! Detta är mer än vad hon ätit under sin livstid. Jag kunde inte sluta stirra på henne, hon drack som om det var det sista hon kommer att göra på denna jord. Vi hoppas detta fortsätter.

Noomi har även lärt sig att klappa på beställning, speciellt till en klapplåt, som jag inte kan, men som famo sjöng till henne igår. Noomi visste precis när hon skulle klappa, till refrängen. Det var underbart att se, älskar att se henne lära sig nya saker, och hur ivrig hon sedan blir av det. Skall försöka få detta moment på film, bara jag eller Freddy lär oss låten:)

Nu skall jag fortsätta chilla, Noomi och hundarna sover, let the Lotta-time begin..

ZzzZZzz