16 februari 2013

Mord..

..om jag skulle vilja bli mördad av min dotter skulle jag bara behöva byta kanal då hon ser på barnprogram, en ängel då kanalen är på..ett monster då man stänger av den..suck..tur har man en iphone(som även ägs av Noomi nu för tiden..suck..inget har man eget mer)..

Im back..

..jag är vid liv, no worries, livet har minst sagt varit upp och ner sen senast, hänt både bra och fina grejjer men även sorliga och tunga.
Såhär kort kan man säga att min graviditet inte varit lika lätt o njutsam som min första, har för det mesta gått o grubblat och varit och kontrolleras, inge lätt precis och det har kroppen känt av, har inte haft en extra kraft kvar till någonting annat än det absolut relevanta, men två veckor kvar nu, hoppas slutrakan går bra och fortsättningen också.

Till mer positiva grejjer, Noomi har fått två kusiner till, fru Ellen och mr Leo. Ellen är redan snart 3mån, Leo inte ens ens vecka. Båda är söta som socker och jag är så lycklig för deras skull att dom är friska och mår bra.

Själv sluta jag jobba för 4veckor sedan, jobba ända till slut så att säga, trodde inte jag skulle orka, but i did, tungt som fan var det ju mot slutet nog, men visst saknar jag mitt härliga jobb redan lite, speciellt alla människor där, men mentalt gjorde det nog bra för mig att sluta då man som sagt annors också haft tungt. Jag hoppas jag om en månad kan pusta ut och se tillbaka på den tunga tiden som ett minne blått.

Men med Noomi då!? Joo hon är den bästa, hon har börjat prata allt mer och mer, blivit beroende av barnprogram(not fun), blivit sen stor flicka och snart storasyster, tror hon kommer att bli den bästa systern ever..önsketänkande?

Men..sådär i korthet är det här vad som hänt sedan senast, nu sitter jag bara och väntar på att ungen skall komma, inga större känningar ännu tyvärr, bara att kroppen är totalt burnout och magen snart spricker, så i väntan på det..:)