12 juni 2012

Semester..

..räknar dagarna tills min man blir på semester, vill bara göra en massa kul tillsammans, chilla, grilla, simma, umgås, äventyra, njuta av livet. För tillfället har vi inte mycket ork eller tid att göra någonting tillsammans.Så det kommer nog att göra gott.

Idag ringde jag till barnklinikens rekryterare, vet inte egentligen varför, fick bara lust. Jag är en sådan som blir lite i panik om ingenting händer. Hösten kommer snabbare än planerat, orkar jag bara sitta hemma? Tyvärr är ju inte folk hela tiden sjuka på jouren så får ta och jobba lite på avdelningarna också. Så skall på torsdag och diskutera lite med typen som tar hand om den grejjen. Spännande.

Önskar så att Noomi kunde gå. Nu skriker hon hela tiden då hon går in i väggen med sin kärra. Är jag inte på den sekunden och vänder vagnen så är dagen förstörd. Tänk vad enkelt det blir sedan, eller blir det?

Har varit äckligt lat med springandet. Jag skulle fara igår, men då blev det storstädning. Skulle fara idag, men då börja det ösregna, ju längre paus det är från senaste länken desstu svårare är det nu att få min reve ut. Då Freddy blir på semester tänker jag börja springa på morgonen, kanske man har mer ork då?

Hipp hipp..

..Hurraa!! Mitt älskade fadderbarn, William, fyllde ett år igår, kan inte förstår att det är ett år sedan jag satt och var nervös då han skulle födas, väntan kändes oändlig, men till slut kom han och han var världens sötaste.

William då..
William nu..
Småkusin Åsa, Noomi och the födishero.
Noomi har blivit lite hullu på senaste, glömmer jag badrumsdörren uppe är hon där på en sekund. Igår t.ex. bestämde hon sig för att kasta min plånbok i vessan, vet inte vart hon fått tag på den. Så nu får man vara extra försiktig med att vad man sätter vart. Vill inte se min telefon i vessan any day soon.

Var är sommaren förresten??? Jag skall ju bli brunast i byn, nu är jag vit som ett spöke.

Ser fram emot "semestern", far med min mor och syster till Tallinn på lite treatments!! Blir nytt hår och face, cant wait!