15 september 2013

Godkväll...

..från skrikhuset...vi har lite påbörjat en halv sömnskola, Freddy får hålla reda på Saga till kl.3 på natten, efteråt är hon mitt problem, så att jag ens får "sova" halva natten...och han sedan resten av natten. Var ju meningen att vi skulle köra hela grejjen nästa veckoslut men min man meddela att han skall ut på lördag, sååå dit for ju det, och veckoslutet efter det är jag ute, så får se hur det här skall bli. Man skulle ju inte orka med det här mitt i veckan heller. Suck. Men sen igen så orkar jag inte vaka mer.

Men annors har det varit en helt bra dag, det var barnkonsert här i byn på förmiddagen, ordnas en gång i månaden, svenskt, barnen gillar. Efteråt bjuds på saft och kex, så helt roligt att starta dagen såhär. Efteråt smet jag iväg till frissan, äntligen adjö till solblekta håret, men är kanske inte 100% nöjd denna gång, klippningen är nice, topparna nice, men rötterna skulle jag ha kanske villat ha lite mörkare, kanske jag var otydlig, men tänkte försöka fixa problemet själv med en sävyte, så blir det hemskt så är det bara att vänta några tvättar så är det gone, men är det bra så hoorray!







Befoooore..

After..

Då jag var hos frissan var Freddy med kidsen och andra vänner och bekanta och bekanta sig med lastbilar, Noomi fick tom åka en tur med en "hastbil", det var cool tyckte hon. Roligt när det ordnas sånhänt i byn.



Annors har vi sedan bara chillat, varit ute en massa, njuter av värmen så länge den varar. Imorgon bär det av till faffa o samo, har inte ännu varit till deras nya hem så skall bli trevligt att se hur dom har det där. Senare på kvällen är det sedan simning som gäller, hoppas ingen unge gjort bestyr i bassängen this time!!!