15 november 2011

Gähähä...

..så låter min Noomi då hon skrattar<3 idag har det varit en bra dag, och nu är batterierna laddade igen, härligt. Varit som sagt tunga veckor, vi har haft massa skrik, vacciner, huvudvärk, flunssor och annat hemskt. Min stackars flicka blev flunssig natten till lördag, så det var lite intressant att fara på minisemester, men vi klara det, iaf känner Freddy sig utvilad, jag efter denna dag, och vad är inte bättre då än att slippa på stand up och sedan komma hem till familjen och svärföräldrarna och sUsHi!!! nam!

Mera om tallinn, vi börja dagen med skumppa, och skumppan flöd resten av dagen också, ville vara good wifey och hade beställt lite kall prosecco till vårt hotellrum, nästa dag fick freddy även njuta av lite annsiktsvård farsdagen till ära. Mycket gjorde vi inte, det var lite shoppelishop och sedan mat mat mat. Vårt hotell var intressant, badrumsväggarna var halft genomskinliga!? man skall inte vara blyga för varandra där inte.

Denna vecka är än en gång totalt fullpackad, det är träff med Nennisen imorgon, sedan babysim, torsdagen får vi gäster och det är innebandy på kvällen. Fredagen skall vi med mamma och mina kära syskon ut och äta och sedan på teater, avkopplande. Lördag blir det fullpackad dag med våra älskade Outi och Kimmo, och sedan avslutar vi veckan med lunch hos Noomis faster Frida samt Jycke. Perfekt.

Godmorgon..var är vi?

Some privacy please..

Bara en liten droppe, snälla?

Hair or no hair? no hair!!

"Och så inrikes..."

Gähähähää...