15 februari 2012

Tadaaaa...


..here they are, Nomssis flaggor, ser kanske lite ut som tygbitar som hänger på en tråd, men dom får duga tills vidare, eller tills Noomi själv kan säga att dom skall brännas upp..

Häär är de "fina" flaggorna...

Passa på samma gång att byta lite ordning..

..och här är Noomis nattlamppa..
Idag har varit en helt ok dag, den börja med att jag skulle och träffa min väninna som jag inte sett på evigheter. På vägen till dejten så börja min bil att darra. Den darra så jag trodde att jag skulle falla av sätet, Noomi däremot var nöjd som bara den och sjöng en lite trudelutt före hon somna. Själv var jag livrädd att något av hjulen skulle lossna och stritta någonstans och sen skulle vi med Noomi stå vid motorvägskanten och lifta. Nå då jag äntligen slapp fram och ut ur bilen börja den och ryka, så tog snabbt Nomssi i famnen och börja raskt gå iväg(kan bilar sprängas upp i luften?), och mitt i vår escape flyger jag omkull. Tur var det mjuk landning och Noomi minda int alls, jag däremot lider av ett stort fult blåmärke på låret. Nå slapp iaf på dejt, och det var kul, vi var även och simma med Noomi efteråt. När jag kom hem vänta inget annat än en stor fet räkning, goodbye polarn o pyret, hello tarjoustalo kläder. Men iaf fick jag trevliga nyheter, så jag lever på dem.

Glad vändag < 3

Är lite sent ute, men never to late, right? I alla fall, glad vändag till er:)


Igår var jag då hos mamma och sydde mina flaggor, tog typ 4timmar och blev inte så snyggt, men iaf har jag gjort dom helt själv, och jag kunde till och med använda en symaskin, det är ungefär 10år sedan jag senast använde en sådan, så är ganska stolt. Bildbevis kommer lite senare, har inte ännu fått dom upp i hennes rum.

Dynvar blev det dock inte, blev för svårt, måste göra ett nytt försök en annan dag, suck..

Idag simmelisim, har inte många gånger kvar nu, vi bestämde nämligen att avsluta denna grej om en månad, dyrt är det som fan och sedan är det så kort tid och så många människor i en och samma bassäng. Så vi skall njuta nu av de sista gångerna, och i framtiden far vi sedan till simhallen och på sommaren till träsket:)