7 oktober 2013

Better..

..ojoj..det gör nog bra att röra på sig..har ju varit paus sedan jag blev sjuk..kanske därför man varit bitter..men gjorde bra att lite springa och sedan spela lite extra aggressivt på sählyträningarna..hih..

..ajoo och sedan detta--->


Imorgon MÅST det bli en positivare dag..det skall jag försöka se till..glad mamma..glada ungar..

Ljus..

..efter en "lyckad" promenad med högen där Sune tänkte bli under en rekka och Nomssan flög ner från vagnen(har ännu ingen aning om huuuur hon lyckades) och skrek resten av promenaden så fick jag nu lite egen tid medan mannen for till musikskola med barnen, denna korta korta stund gör redan MASSOR, känner hur batterierna laddas... och jag från liggande koma-ställning nu redan är i sittställning. Dessutom har jag fått en hel del gjort, viktiga saker, som tex ansökt om att få sätta alla mina lån på paus. Fast ni säkert tänker att jag mer än gärna skulle redan fara tillbaka på jobb så vill jag nog faktist vara hemma med mina pluttar så länge jag bara kan..så för att inte behöva använda alla mina besparingar och ändå kunna leva som en normal människa var detta en bra lösning. Och skulle jag nu jobba lite här och nu och ha överlopps pengar kan jag alltid förkorta på lånet.
Så nu sitter jag bara och väntar på beslutet, hoppas banken förstår att jag inte vill leva på gröt nästa år.

På tal om jobbet...nu har det börja komma meddelanden om inhoppsförfrågningar, kul, då vet man att man är ihågkommen, nu hoppas jag bara att jag skulle slippa och göra några skift, och hoppeligen skulle man from januari kunna jobba typ 3-5ggr i månaden, det redan skulle vara heeelt huipput.

Men för tillfället skulle jag nog mest av allt villa fixa på mina "blommor", mina sommarblommor har ruttnat bort, och skulle så mysa upp lilla gården med höstblommor, när skall man hinna med sådant? Min to-do lista blir bara längre och längre!!

Usch..

..igen en dålig dag..ibland har jag sådana dagar då allting bara känns tungt och jag har lite svårt för mina barn...idag starta vi dagen med att fara besök till mitt gudbarn i Borgå, super trivdes med att få snarvla med Jaana och fick äta en massa kakor...MEN..mina ungar kunde inte alls bete sig, dom var sura, hängde och klängde i mig och skulle helst sitta i min famn..BÅDA!! Ville jag en minut sitta för mig själv och dricka kaffe var det någondera som direkt hade någonting emot det..jäkligt trist...då dom beter sig sådär får jag inge smart ut ur mig, all energi går att hålla ungarna nöjda..bra om man hinner få en hel mening ut ur sig..nå..till slut var ungarna så trötta att det bara var surt..så vi for hem, med glädje somna båda under en minut i bilen..hurraa!! men vad händer? joo båda vaknar sekunden vi kommer hem...dom sov alltså 25min...så då kan ni gissa...två jäkligt sura ungar som inte ville sova mer men är trötta..nå..Nomssan kasta jag i sänge i hopp om att hon skulle slockna dit..nää..hon ville kissa ner sängen istället!? Har på känn att hon gör det på flit..hon har ju blöja, den var helt tom...och då jag måste gå och söka henne efter incidenten så var blöjjan ännu torr..men sängen våt!? Detta har nu hänt x-antal gånger...och jag blir så arg inombords!!!
Saga igen försökte jag mata till sömns...men varje gång jag försökte smita bort blev hon jäkligt sur, och om och om försökte jag få henne att sova..nope..nå, tog henne ner men hon var så trött att hon bara skrek som en dåre...roligt? Nej! Jag har så mycket ilska inom min kropp för tillfället som jag såklart inte kan ta ut på barnen..tur är det innebandy idag..tänker fara tidigare iväg och fara och springa en längre sträcka före träningarna...

Jag är även trött på min man, han får ingenting gjort..det är vissa grejs jag bett honom fixa redan länge men nää-ä...själv har jag ingen möjlighet att göra dessa grejs då jag är fast med ungarna...och han dessutom har alla kontaktuppgifter...ibland känns det som jag är mera man i detta hus...hans bravur är att putsa damm..men med det kommer man inte långt...och det är definitivt inte på toplistan "things-to-do"..

Så tyvärr uppskattar jag inte helt för fullt min familj idag...det är bara en sån dag..det kan jag inget åt, och jag måste få ut mina angster på något sätt för tillfället..därmed negativ blogg...imorgon är det kanske en bättre dag..det hoppas jag..positiva tankar tack!!