18 april 2013

Huvudvärk!!

..då har man "tränat" hela dagen..först släpa iväg ungarna till rådgivningen, nya strategiska måtten för min 1mån bebe var 56cm och 4920g, så att bra att fröken vuxit:) efteråt for vi och jumppa in dubbelvagnen i min bil och på samma gång tråma hundarna med, alla rymdes!! Skulle aldri ha lyckats med min nyckelpiga!

Nå, hos Anna var det meningen att vi skulle gå en redig lenkki, men, efter typ 15min skrik av 4 ungar med påklädning och nerpackning och ihopsättning av vagnar så sprang Noomi och William iväg. Före jag fått vagnen ihopsatt och Saga in i den så var resten av ungarna redan 300m ifrån oss, och var hittar jag Noomi? Jooo i ett jävla dike som dessutom var vatten upp till baken på henne!!! Där stod hon o var nästan nöjd!! Jag däremot skulle ha kunnat skjuta någon, blev att fara med hela konkkaronkkan tillbaka till Annas och göra om allting men åt andra hållet, gaaah!! Nå, nu kaffe och en liten bulla så kanske man blir människa igen.

Nice..

..igår var en så busy dag att jag inte hann höra av mig hit, fick Mira och Leo på besök och det var super trevligt, är alltid skönt att få prata ut babyproblem eller råd , magfunktioner, blöjjor, amning, skrik osv..är nästan intygad på att mina vänninor som inte har barn inte orkar lyssna på mig mera:D man är så in i sin lilla bubbla att man inte alltid förstår vad man skall prata om..eller ens kan prata..märker att jag typ har svårt att bilda meningar nuförtiden, är det pga att man sitter för det mesta med två sprattelkajsoe eller för att man har sin "ammingshjärna"?
Känns ju som om min hjärna bytts ut med en gammal spurgus..hjälp..hoppas jag får min egna tillbaka snart.

Men..mera mammabarn träffar anser jag..eller mammor utan barn..eller kvinnor utan barn..nå..vuxet sällskap med andra ord:)

Senare var det Noomis musikskolas våravslutning, det var minst sagt underhållande, Noomi skulle ha all uppmärksamhet som vanligt, skulle och dansa med fel grupp och dansa framför alla under pianoupptränande, och SPELA piano!! Ibland vet man inte att skall man skratta eller skämmas, men igår var det definitivt skratt, Freddy fick springa efter Noomi och skämmas istället, perfekt.

Snart rådgivning, spännande..sedan ut ut UT..solen skiner<3