10 januari 2012

it is here...

..min kära kista, den kom äntligen, och den är finare än någonting annat, liten, praktisk, sliten, gammal..perfekt. Funderat på att måla den, men egentligen e den fin som den är.

Satte en liten myslamppa på den..

1785

Härliga smådetaljer i den..


Imorgon skall jag på jobb igen, lite nervös igen, har ingen aning om varför egentligen, men bra skall det gå, sedan får det vara paus en stund, inte kan man nu jobba ihjäl sig heller:)

Idag hade vi även rådgivningsbesök, vi väger nu 6860g och är 66cm långa, perfekta paketet även då vi är nu lite på minuskurvan, nå, nästa gång ska vi iaf väga över 7kg:) Annors har hon varit världens gladaste lilla bebe nu på senaste, cant believe it, är nästan säker att någon bytt ut henne, hmm.

Stora och envisa flickan..

Min bantning har inte gått så bra, den sket sig totalt igår. Jag börja med att skippa morgonmålet, för att jag inte hann äta, sedan gick jag på tom mage tills kl.16, då var jag så hungrig att jag ville spy, så vräkte i mig all mat jag kunde hitta hos mamma, sedan muffins och pepparkaka PLUSS en stor hög plättar med massa sylt och grädde, hälsosamt? ajoo, till kvällsmål chips. Shame on me. NU börjar skarppningen.

Nu skall jag äta hönvingar, morot och dipp, nam nam..(intresseklubben antecknar?)