16 september 2013

Life?

..mitt liv är nog lite patetiskt nu för tiden...det som gör mitt liv lite mer spännande är;

- att Noomi ätit upp all sin mat
- att jag sprungit en medelhastighet på 6min/km
- att min man kommer hem lite tidigare än vanligt
- att bli bjuden på lunch
- att bli bjuden på kaffe
- att göra ett mål i sählyn
- att få se ett nytt avsnitt av svenska hollywoodfruar
- att jag gjort något bra fynd på något kirppis
- att båda ungarna skulle på samma gång "sova"/underhålla sig själva längre än 5min
- att jag får äta mat i lugn och ro 
- blöjrea, köp 3 betala för 2
- att få träffa vänner..helst utan bebes

..now thats about it..sääd..men sådant är mitt liv :)

Monday..

...så var det ny start på denna vecka, och det har på alla sätt varit en bra, efter att Noomi for till lekis fick jag besök av Noora, hon har varit i Cypern och jobba 6mån, blev kort med trevlig visit, har aldrig sett en så brun vithyad!!! Tråkigt bara att hon nu på onsdag far igen bort till 7mån...vad är det med mina vänner?? Varför skall alla endera flytta utomlands eller sen fara och jobba utomlands..buhuu!!

Senare på dagen var det cirkus som gällde, vi fick sällskap av syrran och Nina..med barn såklart..det börja lite dåligt, en brud hängde i ett snöre högt i luften och rulla ner...Nomssan tänkte få slag, "FALLA" "NOOMI FÄÄÄRDIG" "NOOMI SOOOVA" skrek hon med gråten i halsen..skulle hem tillbaka..men tur lugna situationen sig..resten av showen var sedan under kontroll, hästarna och kamelerna var pop.
Men var roligt att ha lite kvalitetstid med större barnen.


Nomssan har även börja igen med det här att inte sova dagssömn, men hon hålls som tur snällt i sitt rum och leker istället, liksom varvar ner för sig själv. Saga igen har nu börja sporta med endast 2st dagssömner. Detta betyder att våra kids går och sova senast kl.20, passar mig!! Får nu bara hoppas att dom inte börjar vakna allt tidigare på morgonen. 
Än så länge har nattskola. Gått helt ok, Saga sov förra natten till halv 3(vad är det för grej med det klockslaget??), och nu fick Freddy henne att somna om på 15min, aldrig blev det heller vrålskrik, tyvärr vakna hon sen igen halv 4 och då var vi så trötta att hon fick komma till oss. Fail. Men inatt är det en ny natt. Wish us luck!!

7 days a week..

..nooo så var veckan över igen, har söndagsangst fastän jag inte jobbar..usch..men iaf har detta varit en av mina favoritveckor, mycket sysselsättning och mycket familjetid, perfekt.

Var och hälsa på hos svärisarna idag, dom har flyttat långt bort(ok esbo, men längre än hesa), fint de har det, skulle kunna bygga ett hus åt mig på gården där. Snälla famo färga även mina fransar, hinner(orkar) aldrig sminka mig så nu har jag iaf fransar som syns, wohoo. Tack!! Noomi var även redo att flytta in i deras barnbarns rum. 





Vi fick även en matta med oss, en typ 50-60år gammal fin matta, den fick flytta in vid vårt soffmöblemang, där passa den, så vita mattan fick iställe fara under matmordet och crazy mattan fick förflytta sig till vårt sovrum, bravo.

Ser mysigare ut irl..


Sömnskolan är även på g..förra natten vakna Saga i princip två gånger, först halv 12..då var det vrålskrik i c.40min, andra gången halv 3, då även samma grej..sedan sov hon till halv 7..har inte sovit så länge i ett sträck på typ en månad!! Så kände mig verkligen utvilad. Halv 7 fick hon då sen komma mellan oss, sedan sov hon till halv 9..måste väcka henne då..härligt. 
För tillfället drar hon nu redan en 3h sömn utan comebacks!! Kan det gå såhär lätt? Pfff...



Imorgon är det fabulöst morgonsällskap som väntar..bra att starta måndagen så:) natt!!!