27 februari 2013

Huvudvärk...

..vet inte vem som lider mer för tillfället, jag eller Noomi, har gått helt ok, förutom då att febern stiger då medicinen slutar funkka..men efter dagssömnen höll hon på att ta livet på både mig och sig själv. En timme av högt asigt skrik, med följden av att hon tänkte kasta upp var femte minut, blöjan fick man inte byta, men när man väl fick bort den pissa hon på golvet, sen var nästa fight att få på en ny.
Fick en asig hedare då hon sedan till slut lugn ner sig, nuuuu orkar jag inte mer!! Skulle någon säga ens ett negativt ord åt mig skulle den personen bli granne med oss, då pratar jag nu alltså om gravgården. Jag märker hur mina nerver och mitt ork minskar för varje sekund.

Nå, för att lätta på vardagen skaffa vi nu en öronfebermätare, thank god!! Imorgon skall Nomssan besöka nickbys hvc, låt oss se ifall ens skattepengar gått till någon nytta! Så inatt får bebe INTE komma!!

Not again..

..just när man trodd att man vunnit alla bobbor som finns ute där ute så går fröken och får hög feber:( igår var hon hela dagen pigg som en mört, men på kvällen efter Leo besöket i butiken var hon konstigt lugn, so not her, och då vi kom hem var hon i 39graders feber. Nu är hon kanske lite flegu, har stegring, så får lite följa med nu men överväger nog att föra henne på check, enbart för att man kan börja föda anyday now och vill då inte sitta och fundera ifall hon mår bra eller ej, annors skulle jag nog aldri föra för enbart ett par dagars feber ett barn till läkarn ifall hon annors mår bra, lite trött såklart men äter och dricker och är glad..så följer nu ännu lite med, tur är medicinskåpet uppdaterat nyligen.