25 oktober 2012

Action..

..jaa man kan säga att ens liv är allt annat än lugnt..hade busfröet William på besök..och hans mor såklart, och tillsammans med Nomssan hitta William och fröken på att bygga en esterata i vårt vardagsrum. Det gick ut på att klättra från gungstolen över till vår ikea stol, och från ena stolen över till den andra, detta höll dom på med i en halv timme, om inte mer, till slut bara svettades dom och skratta(el grät?), orka just och just klättra upp, föll ner från stolarna och var heeelt vimssiga, att dom där små kan hitta på, underhållande.

Sedan var vi även ute och "njöt" lite av det varma vädret, Noomis näsa blev helt röd och var röd ännu när vi for och sova..hmm.

Och sova for fröken snällt idag, för att kvällen spendera vi hos tant Ansku. Där är alltid så roligt med både kattor och mjukisdjur..och pepparkakor(ikeas pepparkakor är ganska goda by the way). Det är sååå lyx när någon lagar mat åt en, det är oförklarligt, själv älskar jag att göra mat men det är såå tråkigt att göra det åt sig själv. Men min dag har alltså varit perfekt, nu är det en natt kvar och så kommer min man hem!! Sen jobba jobba och nästa veckan försöka vila lite.

Ajoo och med magen, den har blivit ENORM, gick omkring och var fundersam helt i onödan, bildbevis kommer då jag inte känner mig som en kossa.

Godnatt.