28 augusti 2014

..happy times..

..ah vad skönt, fredag imorgon, denna dag kom och gick även då planerna for lite om..var på landet och ungarna var ju nästan mänskliga..det är skönt att Saga blivit lite tuffare och tom söker sig till mommos famn..tidigare var det bara min som dög..men nu är även mommo accepterad..så det är skönt för mig. Saga pratar ju inte än men hon har nog massa att påstå, förstår henne ganska bra utan verbal kommunikation. Kan inte förstå att hon skall bli storasyster om 4mån, hon är ju min bejbis ännu!!!


Men på tal om bejbisar, så snart har döttrarna en till kusin, så det blir ju spännande, roligt med barn:)

Och andra roliga nyheter är att min goda vän skall flytta till samma by, gåavstånd från varandra <3 jag ser fram emot filmkvällar och matlagning och annat kul tillsammans!!! 

På tal om lägenheter så har vi ju visning nästa vecka, inga high hopes, men iaf hade någon nu hört av sig om vår kämppä, så iaf är vi nu påväg mot bättre tider kanske? Men har inge bråttom bort, gillar vårt hem, gillar våra grannar..så den dagen då vi sedan flyttar kommer det nog att vara lite sorligt.

Men, lamppan is here, och den var nog snyggare irl än på bild, nöjd, men platsen är ännu lite osäker, vart skall den vara?? Stora beslut:)



Tyvärr är bilderna mina inget att hurra för..

Men, imorgon får vi gäster, jejj, barnen får lekkamrat och jag får prata vuxenprat!! Senare på kvällen är det kalas och vips så är det v-slut!! 

Jäklar vad triisen är kickboxare såhär till natten, försök nu själv sova när nån misshandlar dig..och skrev fel igår, är idag i rv22+0, jag har inte alls hållt koll på något this time, skulle jag skaffa en fjärde skulle jag säkert komma ihåg att jag är gravid först vid förlossningen..man är ju inte ointresserad..men inte är det ju lika spännande med allt mer som med den första..men annat är det ju sen då man har typen i fammen :) godantt!!

..lazy day..

..blev inge ikea idag sedan heller då sällskapet blev sjuka, men det är sådant man får vänja sig vid då man har med barnfamiljer att göra. Så istället tog vi det lugnt med Saguli, eller nå, har fått något städhysteri så vi städa hela huset, man kan nästan göra allt med henne kring fötterna, förutom moppa. Efteråt öva vi lite sähly med fröken, hoppas hon joinar ÅIF i framtiden, oj så mamma skulle vara stolt:) 




På tal om sähly så ordnar ju ÅIF även sählyklubb för 10-11 födda barn, så nästa veckas torsdag börjar Nomppa spela sähly, det är från kl.16.15-17. Själv gjorde man det dumma misstaget att man sluta spela då man var ung och helt bra på det, kanske man kunde ha blivit sådär riktigt bra? Höhö..men nu nöjjer jag mig helt med IV-divisionens lagspel. 
idag är det då träningar för mig igen, efter måndagens spel var jag nog lite sjuk vid ljumskerna, kändes som foglossning kanske, men kanske det är nu höften bredar på sig och gör sig ready för birth? Att det bara liksom är tillfälligt? Hoppas! För orket finns ju ännu kvar.

Idag var jag och söka min nya bordslamppa som jag köpte från kodin1 då de hade -40% på valfri inredningsprodukt, är en genomskinlig k-fab, vet inte ännu var den skall vara men månne jag inte hittar en bra plats. 



Men nu skall jag fortsätta njuta av att Saga sover och Noomi har sin time-out, då hon inte sover dagssömn mer så får hon chilla framför något program till 1-2h istället, då är kvällen mycket roligare för alla.