12 januari 2012

Tuleva nörtti...

..bra att man ändå har en och en halv nörd här hemma, Noomi hade tydligen idag på något sätt då hon lekte med min telefon på morgonen fått knapplåset upp och skickat ett tomt meddelande till Ulle:D Förstår inte hur hon lyckats, och just till Ulle:D Skickligt säger jag, eller kanske Noomi bara saknar Ulle so much? Det gör ja iaf.

Ett geni..?

Oh well...

I dream..

Jag har drömmar. ännu också. Det är mycket jag skulle villa med mitt liv före det är ÖVER. För mig är mitt liv över då jag blir 30, sen har jag inte rätt till att vara allt för ungdomlig mera, och kan inte börja med nya saker då för då är jag alltid den gamla i gruppen.
Saker som jag då skulle vilja göra före 30 är att börja dansa. Jag har drömt om att bli riktigt duktig på att dansa, modern dans, street..
Jag tror även att jag kan ha det inne i mig, att jag skulle klara av det, men tiden finns inte, och ingenstans att utföra denna konst. Då jag bodde i stan sökte jag upp en massa dansskolor, men det sket lite på sig då vi flytta hit, och jag fick min bebe. Nu är jag som en säck som bara sitter och drömmer mig bort, vill ju vara bra på någonting, är det försent att börja?
Min absoluta dröm är att någon få dansa i Lady Gagas musikvideo, too much of a big dream for this housewife?:D Whell, a girl can only dream.

Vem vill inte kunna dansa såhär--->


Typical woman..

Det är vad jag nog är, fast jag inte vill erkänna det, aldrig villat, villa spara mina minnen som den som hade min coola monkey, som jag själv kunde trimma, och bilringarna som jag bruka vara med och byta med pappa ibland. Men ack, dagen har kommit då jag måste inse att jag inte är så cool.
Idag hade vi herra sähkömies på besök, han skulle kolla vår ugn som spränger propparna då man har mer än en platta på. Nå då han skulle börja checka in den så ville han lite fråga att vad problemet var..
"no kun se räjähtää jossain ja sitten toi tossa muuttuu punaiseksi ja sitten Freddyn täytyy painaa sitä nappia mikä on siinä kaapissa ja sitten se ehkä toimii taas"...månne han fatta någo? Jag är så URussel på att förklara tekniska grejs.
Har två gånger måstas förklara någo tekniska problem här, ena gången om vattenboilern och andra gången om något som jag egentligen inte ens vet vad det är, någon sorts ventil?

Jag SKÄMS.

Nå, iaf kan jag använda en mobil och dator..