17 oktober 2013

Uuh Yeah..

..mitt liv som yh mamma gick bättre än tänkt...kvällen gick ok..natten gick SUPER!! Saga vakna första gången kl.5, och somna snabbt om efter att hon fick komma i min säng och sova...och vakna sedan 8..kanske jag måste kasta ut min man från huset? Freddy vs sömn...jaa vem månne förlorar?:)

Har idag besökt mina morföräldrar..eller momi o mofi som Noomi säger, dom är verkliga super personer, starka och fina förebilder, hoppas man blir hälften så tuff som dem då man blir äldre.
Men där var iaf kul, och så råka vi ju träffa på pappa/mofa också, och Nomssan slapp och åka sin efterlängtade traktor(har varit populärt samtalsämne nu).



Har även firat Sagas första namnsdag, grattis Saga <3 Så har med andra ord inte gjort annat än ätit idag, så känns det också.


På lilla inredningsfroten har det även hänt, jag köpte nu en teak string hylla som jag lite halvdrägglat efter, cant wait att sätta upp den, tror den hittar sin plats ovanför tvn eller sedan i sovrummet, wee. Sedan har jag även en -40% kupong till kodin1, eller erbjudandet gäller mattor, och har nu tittat igenom alla deras mattor och föll för en..men vet inte..börjar jag bli mattgalen? Men sen igen är den so me!!