24 februari 2013

Sweet sunday..

..såhär skulle man ju kunna spendera varje söndag, starta dagen med att träffa Nenne, vi bruncha på fazers cafe i munksnäs, sällskapet var ypperligt, brunchen inte värt pengarna, men bättre än ingenting.
Efteråt var det namngivning, Ellen rebellen har nu officiellt sitt namn, snäll var hon som bara den. Kalaset var kl.14, Noomis sovtid brukar vara från 13.30-15.30, så var först lite orolig hur det skulle gå till, men det var ju lätt som en plätt, man satt ju henne bara tidigare och sova, lunch tidigare och sen ut i vagnen, problem solved.
Varför skall alltid folk stressa så mycket med att hålla fast exakta tider!? Förstår att man skall försöka hålla fast i rutiner med ifall man nångång måste gå emot dem så why stress? Samma tid gick hon och sova nu på kvällen som vanligt för det, så, ingen dog. Skulle själv aldrig orka leva med den stress att man måste passa tider på minuten, skulle go crazy, så far det någon timme hit eller dit ibland så dör ingen..punkt slut.

Nästa vecka är fullbokad, skönt, det betyder att tiden går snabbt, det är musikskolor, träffa Leo, gå på bio, få besök och vargloppet, vips så har den veckan gått, eller kanske vi sitter med en ny familjemedlem här i soffan då redan? hoppas..är nämligen sprickfärdig. Vi återkommer...