13 januari 2012

L-o-v-e...

..min man sa just att han kan betala min danskurs, det skulle liksom vara min födelsedagspresent fast jag nu fyller först i april, och då 22år..
Men jaa, mer kan man inte önska sig, så skall ta och kontakta dem på måndag, nervöööst, vad har man på sig på sådana kursser? Spännande. Tror även denna craving kommer från det att jag inte är ut på barer mera och dansar, älska att dansa, månne det är lika coolt nykter?

Idag kommer Anskubansku på besök, vi ska äta oss feta och göra drinkkar, och så vill jag även se på The Voice, perfekt fredagskväll.

Ssssslurp....


Idag fick gumman ett paket på posten, ett PoP fynd, sökt en skjorta åt henne redan en stund utan resultat, nu hitta jag den, nästan helt oanvänd, och kosta bara 1/3del av riktiga summan. Me like.

So sweeet, and its mine!! ok..Noomis..

Rrrooar..

..fick en trevlig överraskning igår, fick mitt lönebrev från mina jobbdagar, tänkte att JESS, nu blir mama rik och kan shoppa mer polarn o pyret, MEN, ekonom som jag är så har jag lite räkna min skatteprocent fel, så det for passligt över min gräns så jag fick betala 39% skatt av lönen, så iställe för att få c.560e i handen fick jag nu c.300e..THAT SUCKS!!! Har ännu inte kunna släppa det, men som min syster sa; " lönar sig att bara vara hemma och lata"...och det stämmer, totalt omotiverat till att jobba nåt mer nu. Freddy får bli taxikusk om kvällarna och v-sluten så jag kan bli hemma och suras ifred.

Sii dig i reven björn..

Ajoo, men lite positivare nyheter, hitta en dansskola i borgå, kontakta dem idag och allting låter bra, skulle gå en kvällskurs på måndagar. Det jag tycker passa mig bäst var disco-show/showtanssi, finns en kurs för nybörjare. Nu är nästa step då att ta mig i kragen, ANMÄLA mig, FARA dit och se vad min kropp och själ är gjord av.

Looks so easy...hmm..