1 mars 2013

Fetto...

..idag har vi inte gjort någo roligt alls..varit på rådgivning..som alltid är ett kapitel i sig..jävligt tungt att släpa sig dit med en Nomppa som avskyr påklädning och att sedan bete sig där på plats..och sedan denna enorma mage, som är SÅ i vägen, rocken går inte fast(freddy får offra sin), skorna är asiga att sätta på, jaa it sucks helt enkelt, förstår inte vem som njuter av den här magen, wont miss u at all!! Trevligare med en typ som man kan välja var man sätter den. Men för tillfället är magen 3cm större än med Nomppa, och då har jag sprungit som en dåre på kontroller pga dom trott att det blir en SGA baby, jag har VÄLDIGT svårt att tro detta nu, nog för att "faran" sägs vara över, men skall bli väldigt spännande att se hur stor den nu sist och slutligen blir.

Men, nu skall jag passa på att fortsätta lata detta fläsk medan jag kan, ända sättet att hålla Nomppan lugn är att ge henne mellanmål och sätta på barnkanalen, då får jag chilla en stund, härligt..





Ei sitten...

..inte hjälpte det att gå en promenad, suck, men är nästan bombsäker på att när det väl är dags kommer bebe att börja göra entre på kvällen. Är från c. kl.19-21 som man inte riktigt vet vad som händer i magen, det spänner och trycker och ilar, såndän nästan fiilis, eller man kan säga att jag nog känner att det börjar närma sig..fast det säger jag säkert om två veckor ännu...nå 39+3 and still going "strong"...