30 januari 2014

Förresten..

...ni med barn(eller ni som tänker skaffa ungar och redan funderat på detta)...vad gör ni med alla miljoner teckningar/prydnader som era ungar gör? Kommer ju tusentals av dem, här hemma..från lekis..i framtiden från dagisar och skolor...och jooo visst är det ju kinda cute...men come on..någon gräns måste man ju ha...eller är jag nu 'worst-mom-of-2014' som inte tycker man skall spara allting?




Försmak..

..idag flög bisin till Åland och kom hem först på kvällen, visst har jag ju varit på trimis med ungarna redan många gånger med inte på en tid...och jaa-a..vi kan lugnt säga att det verkligen kommer att bli intressant att vara ensam med dem så länge.
Problemet för tillfället är att de inte alls leker bra tillsammans, Saga får inte vara med utan blir alltid bortskuffad eller sedan tar man leksaker från händerna, vilket resulterar till en skitsur Saga, och efter att man satt Nomppa på jäähy så har man en skitsur unge till, och båda ungarna är ikivihaisia. Suck.


Men lite bra tid hann vi iaf ha, lekte en hel del, städa(hurraa), och lagade plättar. 



..och som grande finale kom bisin till slut hem med en asig latte fastän jag beställt en frappuchino...jag-är-inte-arg...