24 maj 2012

Mission updates..

..jag köpte idag även nya skor och tajts(ännu också så jävla "snyggt"), och kände mig så jävla motiverad. Nå, kom hem, satte på mig kläderna, tog ipoden(men gamla klassiker) och sprang ut genom dörren, c.0,5km, sedan tänkte jag dö. Min lungor börja svida, kändes som om dom var lika stora som en flugas ögon, mina tänder börja värka och jag måste spotta med 2sec mellanrum. Jag trodde på allvar att min dag var kommen.
Nå, jag klara det iaf, c.3km, det var spurt, gång, spurt, gång...men lite skäms jag att jag hade så svårt med en så kort sträcka. Men nu kan jag iaf sätta upp nya mål, vad skall vi säga, 6km utan pauser och gång före sommarens slut?

Im ready?

ps. snart skall jag simma, iik.

The date..

..var bättre än förväntat, var skiiitnervös först, men det for allt sekunden då vi sågs, poff. Det var som om det var igår vi sågs, ok, vi måste ju lite uppdatera varandra om vad som hänt på typ två år, men annors var det som förr. Trevligt. Tycker alla skall ta en funderare på vad man haft för människor i sitt liv, vilka som verkligen betytt något för en, och är man osams så ta kontakt, det är värt att försöka i alla fall, med god tur är ens liv en vän rikare efter det.


U like?

..har sett att folk gör såhär, men ser det pukkat ut? Detta gör iaf en hemmamammas vardag lite mer spännande(I know, its sad)..


The date..

..idag skall jag och träffa min väninna, är nästan lite nervös, som om man skulle gå på en "first date". Vet inte varför det sket till sig mellan oss, eller vet, men varför man lät det sedan gå så långt, sorligt, för det är ju ändå en människa man spenderat mååånga år med, pratat om ALLT med, gått igenom tunga saker med, så varför ge sådant upp sedan?
Nå, får iaf se hur det går idag, som sagt har vi massa att prata om.

Vi år 2008

"Brumm brumm brumm"..

..Noomi har definitivt favoritleksaker, för tillfället är det alla hennes duplo bilar, hon kryper omkring i lägenheten och brummar med sina bilar..


Morgonmål..

..vi har redan en tid fått kämppä me Noomis morgongröt, hon är urtrött på den fastän jag lagat tre olika. Nå, jag har själv börjat äta omelett till morgånmål, och hey, varför inte göra en omelett åt henne med? Stekte ett ägg i liiiite fett och satte inget till, bra går det ner med en bit bröd samt mjölk:)