26 augusti 2014

Was that it..?

...nåja, idag har vi varit hemma då vi fick superba gäster på besök, har inte träffat min söta gudson på månader så var alldeles huippu att träffa honom, hans syster och såklart mamma Jaana också:) varit en relativt lugn träff så man hann tom diskutera utan större störande moment..vissa träffar man nog alldeles för sällan, sorgligt, måste verkligen ta tag i saken, för snart är ju alla tillbaka på jobb, om dom inte är det redan, så sen sitter vi här ensamma med kidsen..buhuuu...


Men då vi blev hemma så skippa vi även Nomppas lekis, vilket betydde att Saga inte skulle somna passligt i bilen och man sedan kunde lyfta henne upp i sängen, så lite nervös var jag då jag måste sätta henne och sova dagssömn i sin nya säng, nå, efter typ 2min börja vrålskriket, hörde att hon kom ut från sängen och gick mot dörren, så jag börja redan förbereda mig för en "underbar" kasta-henne-i-sängen-iaf-60-gånger-till-krafterna-är-slut-och-hon-somnar scenarie..MEN..när jag då öppna dörren hade jag en skitsur unge emot mig..som inte ens titta på mig utan gick tillbaka mot sängen och peka under den, nå, där låg ju hennes natinalle, och då jag grävde fram den och gav den åt henne skulle hon tillbaka i sin säng och där blev hon och krama om nallen...och så var det tyst, och där har hon nu varit i iaf en timme...WOHOO...kan switchen verkligen ha varit sådär enkel? Med Noomi fick vi ändå kämpa lite, iaf med dagssömnarna, men får se hur kvällen går, inatt sov hon iaf rofyllt.

Nu då hösten kommer så har jag sådana "fixa-om-hemmet" abstinensen att jag vet inte hur jag skall vara, jag hoppas vi skulle kanske slippa och flytta snart så skulle jag få inreda ett helt hem om, kanske man då skulle vara nöjd en lite längre tid? Men idag blir det lite kirppis och kanske lite andra butiker jag måste gå och inspektera. MIN dag!!