20 februari 2013

Ah the energy..

...guuud att man kan få energi av att vara för sig själv ens en stund. For till jumbo och spendera tre timmar på att öda asigt
mycke pengar på andra..på mig själv satt jag 4,90€ pluss en latte..men jag och hoppeligen de som får/fått stuff blir nöjda.

Efteråt fick Ansku fixa mina girly nails, då jag vänta Noomi hade jag ljusröda nails, nu the same.

Imorgon blir det labb, rådgivning, makron-lagning och middag med vän som gäller. Ännu inga känningar av lillskurken skulle vara påväg..grrr...





Mera att fundera..

..man skall tydligen inte mejla med sin rådgivningstant, jag ville fråga om något så lätt som att huden lite kittlar och skall nu imorgon till labben och ta levervärden, har nog hört lite om gradivitetshepatos men tänkte att det är lite gravare än såhär, alltså kittlandet. Har alltså nu ett par dagar tyckt att det lite kittlar om magen, armarna och sedan benen, men tänkte mer att de är när huden töjt ut sig eller när luften varit torr, nå, kanske bra att checka upp men anar att allting är ok, och ju mer man nu tänker på de desstu mer kittlar det..usch!

Men till annat, idag är Nomppan hos sin farmor, jag är redan lite bored här på soffan..funderar på att aktivera mig och fara eventuellt till något shoppingcenter....senare får jag mina nails done, så inte en helt illa dag inte nehej!