26 juni 2012

Flåååt...

..tiden går och jag har inte fått mycket gjort, ingenting gjort för att vara ärlig. Midsommaren kom och gick, den var sådär semispännande, blev ju lite besök till borgå sjukhus då min kära syster bestämde sig för att puukotta sig själv, Tommy brände upp fågelungar, Noomi åt en skalbagge, det regna, det var soligt, det var mycket mat, för mycket mat. Så helt roligt med andra ord. Efter det har vi inte fått mycket gjort, inget alls typ.

Skulle gärna komma med lite bilder men min kära dotter bestämde sig för att kapa min kamera och ta den till sitt sovrum, och nu sover hon ju såklart, så vågar inte gå in dit, då är helvetet löst.

Men annat som hänt, jag har kanske gått upp 4kg på tre dagar, Noomi slipper upp för trapporna på under en minut, så man skall inte ens fundera på att titta åt ett annat håll ifall barnporten inte är låst.

Min man har semester, han är sur, bitter och innåtvänd då vädret är som det är. Nå, imorgon skall vi på någon konstig vauvavärimaailma grej, ifall vädret tillåter, det går ut på att låta barnet leka med färger(läs: mamma får mycket kläder att tvätta och skrubba), men ifall vädret suger så blir det HopLop, platsen jag lova mig själv att aldrig besöka. Men tydligen har dom någon kryphörna för småbarn.

Väntar så innerligt på torsdagen, äntligen Estland, äntligen nytt hår, tips för makeover?

Men jag återkommer med lite bilder imorgon, I shall try.

Sii juuu!!!!!