26 september 2012

News part 2..

My bebe is here..nu har vi äntligen en familjebil som lämppar sig för två barn, en vagn för två och två hundar. Fastän jag älskar min nyckelpiga så är hon tyvärr för liten;( men en bra tid hade vi tillsammans och hon var trogen jämt, så vi hoppas på att hitta ett nytt hem åt henne nu.
Men nu skall jag lära känna min skalbagge iställe, har inte ännu hittat på ett namn åt honom..help!!

Haha..

..några nyckelord hur folk googlat fram min blogg;
Hårhuset
Hatar zalando reklamen
Infantil spams 2012
Nörtti
Ssss
Thommy falck finland (?)
Ceridal olja öron
Möbelfärg grå

Haha, ojoj, underhållande:) tror hatar zalando reklamen var bäst:D
På tal om ceridal oljan, kommit igen nya anvisningar och nu vill man inte använda det i öronen mer, nog för att det är helt ok, men har kommit en waxoff produkt nu som säkert skall marknadsföras mer, alltså frågan är bara om pengar, köp två produkter iställe för en.

Fördelar och nackdelar..

Jaa jag är super tacksam för min dotters aptit nu, men det betyder även typ 6st skitblöjjor per dag..MINST!! Men det är det värt:D

Fröken är även hård på att dricka, far över en liter idag, typ 2, hon kissat så mycket på en gång att det kommer igenom, så får byta byxor typ 3 gånger i dagen..MINST!!

Själv borde jag ta efter henne och dricka mer och äta bättre då jag börjat bilda ketoner, så mycket man måste fundera på nu då man inte bara skall sköta sin egen kropp. Även jobbet medför sina risker, flera sjukdomar, virusar och koppor jag inte skall helst vara i kontakt med, svårt då dessa kryllar på vårt jobb, men visst blev ju Noomi också normal, så ingen panik:)

News part 1..

..jaa nå nu är det officiellt, fick igår pomon informerad och tummen upp av henne, så nu kan jag pusta ut och njuta av en växande mage, jepp, Noomi skall bli storasyster 5.3:)
Så det blir kort visit på jobbet, tur mår jag ändå bra nu så jag får njuta av den korta tiden..har spytt halva juli, hela augusti och halva september, det ör den lång tid att må skit. I princip har jag mått sämre än med Noomi, då var det också en hel del spyende men horror "bara" en vecka.

Är jag nervös att ha två barn? Nej inte alls, alltit vila ha två relativt snabbt. Tidigare ville jag ha tre, men efter såpass tunga graviditeter kan det vara att det stannar vid två. Men vill överleva denna först så ser vi sen. Men iaf så mår jag nu bra, varit lite småkrångel men fick även grönt ljus igår att allting är bra, så lyckligare kan man inte vara nu.

Första ultran är även undanstökad, vår barnmorska var bombsäker på att vi har en kille på kommande nu eftersom "dens" uloke var såpass stor:D ser ni bilden? Men själv har jag så starta flickkänslor så det är svårt att säga, men så länge hon/han är frisk är jag lycklig. Könet får vi veta om två veckor, så i väntan på det:)

Men ja, detta var nu ingen nyhet för många, men nu är det out there:D så låt mig presentera Klöntten..<3

2

Två arbetsdagar bakom, är nog trött men glad, är mycket tyngre att jobba långa dagar då man har familj, är så sorligt att se fröken typ 2min på morgonen och med god tur lite före hon far och sova på kvällen. Men jobbet är ju så intressant!! En verklig battle det här.

Idag var det dock ledig dag, vakna med Nomppan och så åt vi gröt tillsammans, eller Noomi åt bådas gröt, sin egna vuxen portion och min, hon har blivit ett matvrak:)

Men idag är en bra dag, fick lättat på hjärtat igår och idag kommer belöningen:) tell u more later:)