6 april 2013

Halleluja..

..den är här..eller har tydligen luggit i vår postlåda redan en tid, jippii, är det månne kul att shoppa med två ungar och 1000st crazyga folk?

Bulladegen..

..och då snackar jag inte om den ätbara versionen..utan min mage..snart har tre veckor gått och jag ser ut som en ballong, det som gör mig ännu mer deprimerad är att Marika sa att man inte borde få börja träna först 6mån efter förlossningen!! Jag som suttit och vänta på att isen skall smälta så jag får sätta springskorna på, om man ändå skulle börja sådär försiktigt? Så orättvist med de som typ direkt efter förlossningen ser ut som om dom aldrig varit gravida..buhuu.

Men på naisten10 skall jag, då kommer jag och flickorna från jobbet(bisarna kommer och hejja på oss) befinna oss där, och efteråt har vi hyrt ett bastuutrymme med pool och grejs där vi skall umgås och kanske dricka en cider eller två. Men detta betyder ju att jag måste vara i skick för att ens orka ta mig i mål och joina the afterparty.

Men, på måndag looovar jag att allvaret börjar, nu tänkte jag ännu njuta av lördagen med lite glass och vin, imorgon är det shopping som gäller..hurrraa för bikiniprövning med denna bulladeg!!

God morgon..

..vad är inte bättre än någonting nybakat på morgonen? Idag gjorde jag världens enklaste rieskabröd, som även var riktigt ätbart.

Receptet:

- 2st gräddfilsburkkar
- 6dl havregryn
- 0.5-1tsk salt

Blanda dessa ingredienser ihop, smöra ett bakplåtspapper och bred smeten jämnt på pappret, sätt hela grejjen i mitten av ugnen (c.225grader) och låt den vara där 12-15min..och tadaaa..njut med enbart smör eller sedan andra pålägg..nam. Till och med Nomssan gilla, succé.