26 januari 2012

Love hate..

...relationship är vad jag har med mitt gamla jobb. Jag hann ju redan bli lite sur, bitter och innåtvänd då jag från julens jobbdagar fick bara en bråkdels lön. Men idag blev jag positivt överraskad, fick för det första bra lön från min onsdag då jag var där PLUSS att jag fick semesterdagspengar som dom glömt bort tydligen att betala mig då jag sluta och jag inte märkt. Så åt en fattig hemmamamma var detta ju som jul all over again, var är närmaste polarn o pyret butik?;) Nej nu skall jag köpa någonting åt MIG.

Nästan samma fiilis, fast ändå inte..

Var ute och gå igen med hela familjen, titta runt omkring och mitt i allt insåg jag att jag stod och stirrade på en man i ett fönster, som var halvnaken, och raka sina underarmar(I think). Innan jag hann reagera såg han mig, och det blev en konstigt pinsam stund. Vad gör man i sådana här situationer? Blir ju liksom pinsamt fast det inte egentligen är det, ser ju halvnakna män hela tiden på sommaren på stränder. Men varför i fan raka han sina underarmar?? Men det är ju lite samma som när man är i bikini så är allting ok, men skulle en annan man se mig i underkläder så skulle det vara katastrof.



Idag blir det innebandy igen, härligt, vårt lag är nära att slippa till tredje divisionen, bara några poäng ifrån, vad detta nu egentligen betyder är jag inte helt säker över, men det låter ju bra, så måste skärppa mig dubbelt mer nu.

Noomi says HEY!




Cant sleep..

..har bildat ett problem..jag får inte sömn, jag är yrvaken och klockan närmar sig 1:00. Det är samma varje natt, Freddy somnar på en minut och jag blir och yrar på datorn, vilket leder till att jag piggnar ännu mer till. Problemet har även blivit kvar efter Noomis vaknande på nätterna, vill inte ge mig ro till att somna för att jag vet att hon snart skriker och jag måste gå och trösta henne..

Min sjukdom fortsätter..än en gång fyndat en massa pop, det har blivit en sådan sjuk att jag snart inte mera ens kollar storleken på plagget eller plagget i sig utan bara ser logon och så tar jag det. Someone take me to rehab!!!

Jag vill ha granna leggingsar, typ turkosa eller ljusröda. Jag måst få shoppa!! ANGST!!

Me likeyyy...