29 juni 2013

Puh..

..våga mig ut och springa(läs släpa sig frammåt som en blåval), men det kändes bra, tog en kort sträcka då jag hade nya springskor så ville springa in dem lite och testa mig fram. Guuud vilken fiiilis efteråt..whoop!!


..och under länken lyste solen lite, hurraa för fräknar..


Har beställt ett marimekkotyg, skall klä vår ikea buss tavla med det, skönt med lite nytt, tröttnar helt för snabbt på allt..


Tur har man ändå barn som håller en busy så att man inte hinner fundera på allt man skulle vilja ha. Noomi har börjat prata en massa, tre till fyra ords meningar, alltid förstår man inte henne men det mesta makes sence. Pottaträning har aktiverats, inget resultat ännu, piss på golvet fick vi som straff.
Saga har blivit stooor, hon är nöjd för det mesta, skrikig då hon vill ha sällskap eller är trött, övar massor att snurra från mage till rygg, lidit av en öroninflammation, pratar och jollrar och skrattar. Mina barn<3 fast emellanåt är dom nog jobbiga också, kan vara att jag redan fått några gråa hår..



Lomaa!!

..idag börja min loma, den eeeefterlängtade loman<3  den har börjat bra, min kära man har städat vår lägenhet(jaa ja vet vad ni tänker, och nej han är inte frisk), jag smet iväg för att fynda på kirppis men med dåligt resultat, var ungefär 7000 andra människor som tänkte på samma sätt som jag, nå, fick iaf gratis kafi. Och jag var inte heller saknad..


Jag var och springa på tisdag, 6,4km på 48min(viktigt), och för att vara the first run på ett år är jag helt stolt, så nu tänker jag fortsätta, blev ju hooked förra året och har som plan att bli det igen. Vet att man borde vänta 4mån med att börja springa efter en förlossning men nu orkar jag inte mera, är trött på att vara en degklumpp!!

Kan inte skryta enough men jag äger världens skönaste byxor, 32e från only, vill dö i dem.