8 mars 2014

Hello life..

..jaa snart har Freddys pappaledighet farit..ok en vecka kvar..men lika fort kommer den att gå!! Jag igen börjar bli lite trött på takten man haft, jobbat en hel del(vilket iofs nog ändå är härligt), träffat folk, sprungit av och an..och samma meininki kommer att fortsätta..en dag ledig imorgon nu..då skall vi fara till ett jippo i söderkulla, sedan njuta lite till av våren..och på månda är det jobbet som kallar igen..! 
Men ser fram emot sverige kryssningen, skall med familjen åka över med Silja, där blir det lite junibacken och shopping som gäller, sedan tillbaka till jobbet igen.





Kommer nog säkert att få lite angst då Freddy sedan far tillbaka på jobb, då är jag en vanlig hemmamor igen, är sådana hemska tudelade känslor, vill ju att Saga skall få vara hemma ännu tills hon är lite större, men på samma gång så känner jag mig så mycket viktigare då jag jobbar, liksom mitt liv har en större mening än att göra samma saker dag efter dag här hemma..suck..

Men ungarna har nog vuxit massor i mina ögon på dessa dagar, har inte sett dem så mycket och tycker Saga ändrat sig massor, min bebis är ingen bebis mer!!


Men inget nytt spännande att komma med tyvärr, så vi hörs senare igen, glad kvinnodag.